UA to Canada CUAET
-
Проблема у тому, що зараз українські банки не проводять валютних операцій. Я вчора хотіла проплатити послуги, але відмовили у декількох банках. Тому або кур‘єр або самому забирати. Надіслати можна і поштою.
-
Доброго ранку! Зорієнтуйте, будь ласка, як бути. Ми (я, чоловік, син -6 років) заповнювали анкети на візу в травні. В липні мені і чоловіку прийшли запрошення на біометрію. Анкета сина була в обробці. У вересні здали мій і чоловіка паспорти на вклейку віз. А анкета сина все ще знаходиться в обробці. Хто оформлював візу для неповньолітньої дитини? Як у вас це було? Дякую за відповідь!
-
Дітям не потрібно здавати біометрію
-
original passport request приходит в кабинет на портале, его не выдают нигде с собой
-
Всем привет, подскажите пожалуйста, отправляли мы паспорт 27 Сентября в Варшаву, как долго ждать ответа отвизового центра , что они получили мой паспорт и обрабатывается , очень сильно переживаю так как уже прошло 18 дней , а ответа о том что мои паспорта прибыли в визовый центр еще даже не пришел. Подскажите пожалуйста как все это происходит , сколько ждать и нужно ли грызть ногти до полусмерти 😵💫😵💫😵💫🙏🏾🙏🏾🙏🏾
-
А самому можно поехать и поставить визы? Любой город можно выбрать?
-
Вы ждали два месяца со вклеенной визой или ждали ответа что паспорта прибыли в визовый центр ?
-
Вы лично приносили паспорт или отправляли ?