UA to Canada CUAET
-
У нас письмо пришло одновременно с подтверждением что паспорт можно забрать из vfs
-
Дякую
-
Це означає, що вони отримали ваш паспорт і процес пішов.
-
Тобто я можу забрати у візовому центрі уже чи ще ні?
-
Ні, його тільки зареєстрували там. Чекайте на повідомлення, у якому буде "ready for collection".
-
От навіщо лякати людину? Там написано, що візовий центр отримав її паспорт.
-
это письмо приходит, когда паспорт забрали из визового центра. вот пример письма, которое пришло моей маме, когда она забрала паспорт.
-
связывайтесь с визовым центром, выясняйте что на самом деле с паспортом, если вы его не забирали.
-
Здравствуйте, отдал паспорт на вклейку 03.10, ещё не получил трек номер и никакой информации кроме Introduction WP letter в кабинете IRCC. Ждать трек номер или звонить в VFS? Место подачи Варшава
-
Здрастуйте. Підкажіть, будь ласка (закріплені прочитав, по каналу пошукав): отримав лист з "We require your passport to finalize processing your application", чи можу я здати паспорт для вклейки візи в візовий центр в Україні? Яким способом я можу забрати паспорт: особисто, чи по пошті мені його можуть надіслати (при цьому чи маю я вкладати в лист з паспортом документ про оплату зворотньої доставки та адресу зворотньої доставки)? Чи діють для українців обмеження в 30 днів для отримання візовим центром паспорта і чи можна відіслати пізніше? Завчасно вибачаюсь, якщо на ці питання вже давалися відповіді. Дякую.