Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. UA to Canada CUAET

UA to Canada CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
288.2k Posts 24.4k Posters 550.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t1888462453T Offline
    t1888462453T Offline
    Ukrainian girl🇺🇦
    wrote on last edited by

Добрий день,підкажіть будь ласка, як бути в нашій ситуаціі. Ми з чоловіком і старшою дитиною отримали вклеїні візи в Канаду ще у липні. А в серпні народилася інша дитина. Наразі ми перебуваємо не в Україні, і не можемо зробити ій швидко закордонний паспорт( в Посольстві сказали займе до 2 місяців це найкраще якщо так...) Але ми вписали новонароджену дитину в мій закордонний паспорт, я вклеїли її фото туди. Чи можна заповнити анкету для новонародженої дитини на мій паспорт і вклеїти візу дитині також в мій паспорт? Чи все таки треба робити окремий закордонний паспорт їй і тільки потім подавати її на візу?

1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by

внутренний паспорт необязательный документ при подаче. на нем самом срока годности нет

1 Reply Last reply
    0
  • t1129683375T Offline
    t1129683375T Offline
    Al
    wrote on last edited by

Дякую!

1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by

можно

1 Reply Last reply
    0
  • t518123315T Offline
    t518123315T Offline
    Alexey
    wrote on last edited by

Кто-то подскажите пожалуйста, отправили фото с разрешением отца на выезд ребенка, что в этом случае значит "Submitted" это уже - одобрено или же только - отправлено тип что государство получило это фото

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lina
    wrote on last edited by

Привіт 👋🏻 Потрібно перекласти свідоцтво про народження сина. Хто де перекладав, і де найкраще це робити? 🙏🏻

1 Reply Last reply
    0
  • t1874722444T Offline
    t1874722444T Offline
    Vlad
    wrote on last edited by

Трохи не так, сказали коли дружина приїхала забрати паспорт: саме у Відні, якщо одному з батьків прийшов запит на вклеювання візи, то можна разом з вашим паспортом і листами, вкласти паспорт дитини і всі його листи, які вже прийшли, і тоді вони теж зроблять вклеювання візи дитини. І дружина їх запитала, шо перед відправкою паспорта, вона їм особисто телефонувала і задавала саме таке питання, і їй відповіли шо чекайте для дитини окремо. Вони взагалі там не дуже якісно працюють. Коли вже з вклеїною візою, паспорт пролежав тиждень в них, і зателефонував туди їй сказали, так ми бачимо вашу квитанцію, але треба було її надіслати їм на електронну пошту. Я їм зателефонував і кажу: де таке написано, він шось пробубонів і кинув слухалку. 🤮 ВАЖЛИВО - вони наголосили шо це стосується тільки їх відділення у Відні, за інші вони не знають. І не забувайте вкладати квитанцію на зворотню доставку за себе і за дитину, тобто за два паспорта.

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sweet Heart ❤
    wrote on last edited by

Друзі, кому актуальна інформація про відправку паспорта з України на вклейку візи у Відень там найшвидше  вклеюють, можу поділитися контактами однієї перевіреної людини. Без ніяких предоплат! Коли вже ваш паспорт з візою ви отримаєте на новій почті, особисто його перевірите тільки тоді оплатите за послугу та за доставку наложеного платежу.

1 Reply Last reply
    0
  • t413240653T Offline
    t413240653T Offline
    Morty ☘️
    wrote on last edited by

Підскажіть будь ласка, хто сам перекладав свої документи ? Нам з дружиною треба лише мій нац. Паспорт ( в неї id) та свідоцтво про шлюб, можна самому якось перевести ? ( Які для цього є інструменти ?) Чи краще піти в бюро перекладів. Чи взагалі хто не прикріпляв переклад то все ок у вас ? І питання, треба прикріпити скани документів у пдф форматі, чи хтось просто робив фото ????? Дякую за відповідь

1 Reply Last reply
    0
  • t569965605T Offline
    t569965605T Offline
    Eugene
    wrote on last edited by

Добрий день , мені тут знайомий каже що візу в Канаду можливо оформити по свідоцтву про народження , я йому кажу що ні , ніхто не може підказати хто має рацію, а хто ні ?

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Christina
    wrote on last edited by

Я 14.10 после обеда в Вене лично закинула конверт с паспортом, и почтовый ящик был практически переполнен уже.

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ВТ
    wrote on last edited by

И как быть теперь со сроками вклейки визы в паспорт, если за 30 дней не успеем… нужно в кризисную форму писать?

1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by

если оба граждане украины св.о браке не обязательный документ для анкеты. перевод делать в бюро переводов и их печати достаточно. pdf и jpeg форматы анкета принимает

1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by

для взрослых по паспорту. для детей можно по свидетельству.

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Artem
    wrote on last edited by

У меня ещё 2 недели до истечения 30 дней, сначала попробую позвонить в vfs. В крайнем случае есть чек из dhl с датой отправки.

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sierge Voronkov
    wrote on last edited by

Спасибо за ответ Но проблема в том что у меня загран просрочен (был до 2021 года) Поэтому я и подумал что нужно подавать по внутреннему. А поскольку я в Турции ехать продлевать(восстанавливать ) паспорта тепер не реально.. Если кто сталкивался просветите пожалуйста

1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by

подавайтесь по внутреннему тогда. вам выдадут sjtd. с ним правда бывают проблемы с выездом из стран, тк паспортный контроль хочет видеть загран. часто это отмечали в европе

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Iren
    wrote on last edited by

Добрый день, скажите пожалуйста как получить паспорт с вс глобал ? Курьер сам принесет к квартире или как?Германия .

1 Reply Last reply
    0
  • t879716945T Offline
    t879716945T Offline
    Yulia
    wrote on last edited by

Доброго дня!питання такого формату,подавалися сім'єю,троє дітей,прийшов запрос на паспорта,мі та чоловіка,про дітей нічого,в нас сімейна заявка,30 днів термін на вклейку

1 Reply Last reply
    0
  • t466145526T Offline
    t466145526T Offline
    Olga T.
    wrote on last edited by

Долго ждали?

1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.