UA to Canada CUAET
-
добрий день )) що це означає остаточне рішення : вашу заявку схвалено
-
Approved? Означає вже вклеїли, якщо це вже після того як подали паспорт на вклейку Або заявку на подачу? Тоді має лист запрошення на біометрію прийти.
-
напевно .
-
Доброго дня, хотів би спитати Ми з жінкою живемо на данной момент у Швеції, Треба буде подавати паспорт на в вклейку візи, так Хотів би дізнатись, що буде швидше, подати самому у Стокгольмі( але чув що там довго це роблять) Чи відправити його у Берлін чи Рим ? Буду вдячний за відповідь
-
Ребята,а кто то уже живет в Канаде?Уточните про выплаты пжл,как быстро их получают и в каком виде?Возможно это короткие транши или эта целая сумма сразу?А так же про жильё на первое время-на сколько читали,что на первые 2-3 недели предоставляется ,пока не найдём съемную?Спасибо за ответы ☝🏻🙏
-
дякую))просто мені не прийшов трекінг шоб паспорт відслідкувати, тому питаю🥲
-
Мені теж не прийшов, але я сама забирала. Якщо це вже місяць два думаю ваш паспорт чекає. Якщо пару днів то забирати рано, він не прибув ще до віза центру. Прийде лист реді ту колект
-
Кто-то знает как оплатить обратную доставку находясь в Бухаресте не имея счета в Румынском банке ?
-
Подскажите, вы какое-то сопроводительное письмо писали и ложили в конверт, когда детские паспорта отправляли?
-
працює, здати можливо по попередньому запису
-
17.10 прийшло в ircc approved значить ще рано)
-
Всем привет, подскажите, пожалуйста, возможно ли податься на PR , если нет высшего образования?