UA to Canada CUAET
-
То, что вы замазали это номер для отслеживания того, что происходит с вашей визой на сайте vfs global
-
Не подсказывайте))) Если человек не ознакомился с программой, не смог прочитать письмо и сделать выводы - зачем ему помогать и его тянуть. Что бы, что? Она запорит и вторую анкету, третью. Ну вымучает она эту визу и что? Если даже муж сказал - делай, что хочешь, мне все равно... Такие "заявители" только отнимают время у офицеров, а люди которым это действительно надо - ожидают месяцами, пока другие играются🤦♀️
-
Добрий день, підкажіть будь ласка. Реєструвався на здачу біометрії у Львові, в зазначений час не прийшов. Тепер при спробі зареєструватись в Кракові на здачу біометрії мені вибиває, що мій IRCC вже використовується і потрібно перенести, або відмінити запис. При спробі відмінити запис на здачу у Львові, цей запис не находить по Reference Number
-
Не всегда. Вена и Лондон. Я вклеивал в Дюссельдорфе, у меня вклейка в Лондоне была.
-
Добрий день!в когось є досвід отримання паспорту з візового в Парижі?ми оплатили пересилку-паспорти в них лежать вже тиждень і не можна до них ні дописатись, ні додзвонитись. Кол-центр в Мексиці і вони взагалі не в курсі що в Парижі відбувається. Чи можна поїхати самому забрати паспорт?
-
А на неповнолітніх дітей хтось заповнював форму "Використання представника"? Чи діти від свого імені подають заявки? Я створила на один акаунт нашу сім'ю і подавала всі заявки окремо, але додавала супровідний лист на кожну заявку від свого імені (в т.ч. на дітей). Діти отримали нові паспорти і я відправила через кризис форму нові паспорти на дітей і мені прийшов лист : "...Крім того, ми не можемо визначити особу особи, яка заповнила та подала цю веб-форму. Якщо ви бажаєте отримати додаткову інформацію, заявник повинен надати письмову згоду IRCC, заповнивши форму « Використання представника» (IMM 5476) і надіславши її через веб-форму IRCC , доступну на нашому веб-сайті. Ви також можете зв’язатися з відповідним керівним органом , щоб перевірити, чи є ви належним членом." Хтось подавав таку форму до заявки на дітей? Як правильно діяти в цьому випадку?
-
Так ви самі маєте до них приїхати і забрати
-
Дякую вам!