UA to Canada CUAET
-
Спасибо вам большое
-
Я сдавала экзамены в декабре 2019 и уже об этом не было речи.
Я всего лишь вела речь о том, чтобы люди были внимательнее к билетам, когда у них есть специфические требования или услуги.
Да, премиум эконом существует, но его легко спутать с экономом улучшеного тарифа. Там даже цена будет почти одинаковая.
И тем более ограничения по экзит роу для многих даже опытных путешественников бывают сюрпризом.
-
Мого чоловіка записували на біометрію у Львові через людину, яка безпосередньо цим займається . Чекали на запис десь 4 дня. Але буває ( читала) тиждень/ два. Подавали інфо 17.10, записали на 29.10
-
І що це за людина?
-
Можна, центр знаходиться на вулиці Wadowicka 6
visa.vfsglobal.com/pol/en/can/attend-centre/Krakow
-
Вам потрібна допомога?
-
Намагаюсь записати свого дядьку на здачу біометріі. Але до січня жодної вільної дати немає. От і дивуюсь, як ви так швидко зробили і що це за людина така. Якщо є якісь контакт, то буду вдячний за допомогу.
-
Никакой магии - просто сидят и ловят место в очереди. Они периодически появляются.
Сам так словил еще в августе
-
Я ловила десь два місяця…Потім надоїло😂
-
Це для Львова?
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста , сейчас реально попасть на сдачу биометрии во Львове ?
-
не ленитесь хотя бы пролистать вверх по чату.
-
Чи хтось знає, чи можна летіти в Канаду з пересадкою в іншій країні шенгену проживаючи в Польщі на підставі візи продовженої у зв’язку із ковідними положеннями? Як рахується біометрія для інших країн? Не можу знайти юридичної підстави
-
Доброго вечора.Підкажіть будь ласка , коли заповнювали форму на візу, треба було указати провінцію куди збираємося , чи хтось їхав одразу в іншу провінцію, не в ту яку указав у формі? Не буде потім проблем при поданні на PR ? Але напевно зараз ніхто не знає чи будуть проблемі чи ні...
-
нет, не будет. там ведь даже есть пункт “unknown”, если вы не определились с выбором провинции.
-
А сколько ждали дату?
-
Всем привет 👋 Неделю назад мне писали что красный крест по прилету в Торонто их там уже нету, так скажу что это не так. По прилету они помогают с 14:00 до 02:00, регистрируют и находят отель бесплатно. Может кому-то нужно будет )
-
Доброго дня, хто володіє інформацією що до прибуття в Торонто , яка допомога там у аеропорті є ?! наприклад , можуть допомогти з тимчасовим житлом на місці одразу?
-
Можуть , до 3х днів у готелі. Звертайтесь у червоний хрест. Там є Україно та російсько- мовні люди. Попросіть картку на їжу , можуть дати , там приблизно 400 канадських.
-
Некоторым могут дать и до 2 недель, но это редко уже
130879/287224