UA to Canada CUAET
-
Добрый день. При прикреплении сканов в заявке в Additional documents как вы крепили несколько документов? Архивом?
-
Подскажите пожалуйста. Мне прислали письмо чтобы я принесла паспорт на вклейку, но записаться не могу на подачу уже месяц, сайт не выдаёт варианты центров. Подаваться буду в Варшаве.
Если кто-то знает информацию буду очень благодарна☺️
-
Доброго дня шановні. Вибачаюсь що не по темі! Потрібно записуватись на візит до посольства України у Варшаві щоб вписати дитину до паспорта закордонного мами чи тата? Чи можна прийти в живу чергу з потрібними документами?
-
Так, краше записаться, бо багато людей, навіть не знаю чи вдасться за живою чергою. Я на початку квітня записувала в паспорт дітей - в посольстві у Вроцлаві ( там менше людей було і ближче до мене)
-
Не подавайте в Варшаву, місць немає. Черги бешені що на вклейку що біометрію. Шукайте кур'єра на Відень.
-
А якщо немає вільних місць (Варшава)? Що робити у цьому випадку?Ви вписали до себе дитину по запису?
-
то есть лучше visitor запрашивать?
-
Нет…
-
Вау , там все зеленое , создал анкету и сразу записался, у меня брат во Львове ловил дату месяц и месяц ждал , а тут хоть на завтра пишись
-
Здравствуйте подскажите, пожалуйста биометрию возможно сдать с укр паспортом книжечкой?
-
Я вписала, але ж за онлайн записом ( чекала 1 місяц). Як зараз не знаю, потік людей величезний. Можна спробувати за живою чергою, але ж гарантій нема.
-
можно докрепить несколько документов архивом? Или как загрузить несколько Additional documents?
-
Я, например, создавал многостраничный pdf файл.
-
прям в один файл - свидетельство о рождении детей, перевод свидетелств, паспорт супруги и тд?
-
Пожалуйста, подскажите по сдаче паспорта в Тбилиси! Кто сдавал ?
-
Привіт. Хто віддавав паспорти на вклейку в Мадриді самостійно, чи потрібен попередній запис, чи можна так прийти в чергу і принести?
-
Скажіть чи дійсно так. Чув що VFS Global з 1 листопада вводить консульський збір чи це стосується CUAET?
-
Я заплатил за запись во Львове 1200 на 12 октября приехал туда 11 числа с харькова и 11 числа в 14 часов мне пришло сообщение что бы подтвердить запись а в 16 часов сказали записи не будет ждите дальнейших инструкций
-
Свидетельство о рождении ребенка и его перевод - в одном файле. Паспорт супруги - в её заявке.
-
з дня подачі біометричних даних скільки потрібно за відповідь
131000/286834