UA to Canada CUAET
-
Підкажіть з приводу Police Clearance Certificate для подальшої подачі на PR через PNP. (Подаватимемося на PNP через 7-8 місяців) Проживали у двох Арабських країнах по 6+ місяців давно протягом останніх десяти років. У цих країнах можна отримати сертифікати online з expiry date по 3 місяці. Платно, та не дешево. Чи має сенс отримувати ці сертифікати зараз щоб не марнувати час в майбутньому або доведеться робити це повторно в момент подачі, так як старі будуть не дійсні?
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/apply-permanent-residence/police-certificates.html
Some countries put expiry dates on their police certificates. If you have a police certificate that expired, include it. We’ll accept it if:
it was issued after the last time you stayed there for 6 months or more in a row it is not for the country where you currently live
An officer may ask for a new one later on.
зависит от того, насколько быстро их делают. если быстро - есть прямой смысл сделать их перед самой подачей
-
На детей можно не ждать запрос паспорта. Если родителям пришло, то можно сдать сразу и паспорта детей. Я лично сдавал в варшаве без запроса на ребенка
-
А обратного вы не слышали, когда ребенку есть, а кому-то из родителей нет?
-
Всем привет! Подскажите пожалуйста, кто отвозил паспорта в Мадрид сам. Кроме паспорта и распечатанного запроса нужно ли что-то еще? Заранее спасибо!
-
Так!
-
А обратно вы уже паспорта получили? Многие пишут, что отправляли паспорта всей всей семьи (не дожидаясь запроса на детские паспорта), но никто не писал, что получил все паспорта с вклеенными визами…
-
Получили
-
Дякую!
-
Я отвозила. Правда, ещё в августе. Кроме паспорта и запроса на вклейку ничего не взяли. Хотя я и consent form брала с собой. Вместо неё попросили на бумажке записать свой телефон и имейл. Через 10 дней забрала паспорт.
-
Добрий вечір, підкажіть будь ласка зараз можна якось записатися до візового центру на здачу біометрії до Львова, мені навіть місто Львів не вибирає, пропонує тільки Краков та Варшаву, може щось не так роблю?
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка, чи була у когось ситуація, пов'язана с нещодавнім одруженням с громадянином іншої країни? Чи є обмеження по даті шлюбу, якщо ми одружені нещодавно (2 місяці), хотів би поїхати з нею (громадянка Росії). Чи їй потрібно окремо візу оформляти? Заздалегідь дякую
-
Вы должны выбрать страну Украина, чтоб у вас появился Львов
Если у вас Варшава и Краков, значит выбрана страна Польша
-
Всім привіт! Мені цікаво, після того як віддам док-ты на вклейку візи, я зможу змінювати країну, якщо це в межах шенгену, наприклад? Чи за межі Польщі ( у моєму випадку) не виїхати поки не повернуть док-ти, розкажіть будь ласка свій досвід? Завчасно вдячна!🤗💙💛
-
Нет
-
Подскажите пожалуйста, можно ли подаваться на визу , если на момент войны не жил в Украине ? Спасибо 🙏🏽
-
Можно
-
Дякую 🤗
-
«Готово», тобто паспорт готовий до відбору чи віза вклеєна?
-
Подскажите,пожалуйста,где можно найти курсы английского языка в Монреале?
131952/287525