UA to Canada CUAET
-
через турфірму. я надсилала через калімера тур
-
Особисто мені сказали - нічим не можемо допомогти, бо в нашому посольстві нові паспорти не роблять. Грузія, Турція - черга на 3-4 місяці вперед. Я не знаю, що робити
-
Нам продлили, чуть больше чем за 3 месяца. Я им показала письмо приглашение на вклейку визи. Продлили без проблем. Визу поставили по новым срокам
-
В Польше можно в порядке живой очереди день в день оформить в центрах ДП «Документ»
-
Вдруг кому-то интересно , в Кишиневе визовый центр пустой
-
Який документ? Скажіть будь-ласка
-
Здравствуйте, хотим оплатить курьерскую доставку для вклейки визы в паспорт, находимся в Германии. Как можно оплатить? Зашли в немецкий банк , сказали что нужно только через терминал картой. Кто как оплачивал ??
-
pasport.org.ua/
-
Подскажите пожалуйста загранник можно указывать для пункта national identity document? Под критерии вроде попадает. Или тут хотят Украинский гражданский паспорт?
-
Дякую!
-
Добрий день) Хто тепер здавав біометрію в Дюсельдорфі? Скільки часу чекали га підтвердження біометрії?
-
Може хтось стикався з таким. При записі на біометрію видає що я перебільшила кількість аплікантів, хоч у мене група 3 людини. Приймає лише 1 інших не додає до запису. Що з цим робити?
-
Якщо це Львів, то тільки по одному можна зараз
-
Підскажіть будь ласка де можна купити дешеві квитки на літак.Познань Торонто на 1.11 2022.Щиро дякую.