UA to Canada CUAET
-
Може хтось стикався з таким. При записі на біометрію видає що я перебільшила кількість аплікантів, хоч у мене група 3 людини. Приймає лише 1 інших не додає до запису. Що з цим робити?
-
Якщо це Львів, то тільки по одному можна зараз
-
Підскажіть будь ласка де можна купити дешеві квитки на літак.Познань Торонто на 1.11 2022.Щиро дякую.
-
Дякую)
-
Так, Львів. То просто окремо по кожному треба? Бо я переживала що якщо одному зробити то іншим не дасть
-
Добрый день! Подскажите , когда прошел биометрию, выдают маленькую бумажку, которую нужно хранить 10 лет. Нужно ли ее высылать вместе с паспортом на вклейку визы? Знаю что некоторым клеют ее на паспорт, некоторым дают отдельно.
-
Я сегодня и звонил :) взяли часовой дедлайн для уточнения и сказали когда прийти на продление
-
Це графа для внутрішнього
-
Здравствуйте, кто делал эвалюацию диплома на WES, как правильно это делать? читал что просто нужно просто зарегестрироватся на сайте и отослать сканы, но на сайте WES написано что нужно скидывать сканы диплома в Інформаційно-іміджевого центр Міністерства освіти і науки України, кто как делал расскажите
-
кому цікаво в Варшаві вільні дати з"явились з 21,11 по 25,11 на здачу паспортів. А ну швиденько всі реєструємось кому потрібно на відправку.
-
45 дней если в документе
-
закрийте всі вкладки і зайдіть заново або увімкніть VPN