UA to Canada CUAET
-
Хто скаже що таке “форма глобальної згоди” VFS та де її можна взяти ?
-
Та і так зрозуміло, що за 3 місяці до закінчення треба подавати паспорт, щоб печатку поставили. Питання в іншому… чи можна буде знову податись на CUAET???
-
Например так. Прилетаете в Канаду и идете в посольство Украины за новым паспортом. С новым паспортом, пытаетесь переподаться на визу если это будет возможно на тот момент.
-
модератор в группе есть, но он живой человек и по ночам спит, потому что в Ванкувере ночь в это время. не нравится читать - не читайте. круглосуточно мониторить чат можете вы, я только за. Лариса удалена из группы навсегда.
-
О, Канадские граждане, важный вопрос. В квартирах при ренте обычно ж интернета нет. Как быстро его смогут подключить вообще? В США могли полмесяца подключать, как в крупных городах по времени вообще? Быстро, медленно, тяжко, не тяжко, надо 100 раз звонить?
-
В Ванкувере подали заявку, через 3 дня пришли подключили. Были места для записи и на раньше. Мы просто специально выбрали некрупного провайдера.
-
Звичайно якщо відкриються в Україні ДМСУ. А всі паспорти робляться на території України і вже потім висилаються за кордон. Термін очікування на такий паспорт 90 днів (це в мирний час). А зараз взагалі ця служба не працює. Так що ваша ідея… для мені не підходить🙃
-
Забейте в гугл vfs global consert form Я так сделала. Распечатала и заполнила
-
Дякую!
-
Ребята, после подачи на паспорта, на маму пришло письмо о предварительном одобрении рабочей визи, а брату 16 лет ничего. Вопрос: Должно ему прийти про Стади пермит чтото или нет?
-
Додала в середу, сьогодні є відповідь
-
Можливо хтось знає за скільки часу повинен прийти лист на пошту після реєстрації на біометрію ?(реєструвались через електронну пошту, так як онлайн запис не працює)
-
Спасибо. Куда обращаться если не будет ответа?
-
Добрый вечер, интересует следующее: есть ли у кого-то образец справки выданной МРЭО подтверждающей стаж вождения и отсутствие нарушений? Как получали?
-
Заява від батька на дозвіл дитині можна українською ? Хтось робив такє ?
-
Зайдите в МРЕО скажите это, они дадут бумажку
-
Доброго дня Такий момент: як ви вирішуєте питання з паспортом у країні, де залишаєтесь, коли надсилаєте його у візовий центр? Це єдиний документ що посвідчує мою особу тут, якщо мені потрібно будет десь його пред‘явити, чи достатньо будет копії усіх сторінок?
-
Я в очікуванні також. Відіслала і чекаю. Хвилююсь, звісно, бо теж без документів
-
Відкликніться в приват хто відправляв паспорт на візу з Польщі до Австрії!!!
-
привіт! можливо хтось подавався на візу в Берліні? не можу записатись на біометрику, сайт висне. Є якісь підводні каміння можливо?) Буду дуже вдячна за підказки!
13288/286022