UA to Canada CUAET
-
Без декларации 10 тыс канад дол, всё, что больше подлежит декларации.
-
Спасибо коллеги! Декларация - это куча бумаг от куда деньги... А в ЮСД если везти - как быть? Эквивалент по курсу не угадать четко
-
декларация - это просто декларация. достаточно словесного ответа “везу 30 тысяч”
www.cbsa-asfc.gc.ca/travel-voyage/ttd-vdd-eng.html
эквивалент тоже высчитывается крайне легко, курс не так быстро меняется
-
Ответ крайне четкий, спасибо еще раз Вам!)
-
t.me/UAtoCanada/18325
-
Нажаль, на чужині... В Пітері... Мама в Україні
-
Що робити коли таке вибиває ? Я вже і додавала до стажу що пару років безробітна була , і всеодно не пропускає
-
Є багато проблем з цим Якщо вчились, то все одно ставте, що були безробітною Між бакалавром та магістратурою не робить проміжків Тобто закінчили бакалавра DD.07.YYYY Почали магістра DD.08.YYYY
-
Не повинно бути пропусків між місяцями і роками, і також не можуть пересікатись роботи.
-
Підскажіть будь ласка чи реально записатися зараз на біометрику у Львові ? І як ви це робили ? Бо в мене вже нервів не вистачає . Хочу друзям допомогти хто лишився в Україні, зима попереду і хто знає як буде . Порадьте будь ласка як записати на біометрику. І як ви це робили?
-
Доброї ночі, такий же самий кейс. Хлопцю прийшов трек, а мені ні, але в особистому кабінеті у обох стоїть що final decision - Oct 26. Як тепер свій паспорт відстежити?(
-
Лист відправляти на електронну пошту: [email protected]
Тема: Записатися на прийом біометричних даних
Family Name: * Given Name: *** Date of Birth: **** (yyyy/mm/dd) IRCC No.: *** Telephone number +380 **** Email address *
Вкласти файл - Biometric Instruction Letter
-
Трек номера (якщо ви відправляли паспорти разом) завжди йдуть по порядку. Тобто Ваш трек має бути на одну (останню) цифру більше, або менше.
Але не хвилюйтесь, трек номери дай боже щоб половині приходили. Ну відстежити його можна тільки поки він у них там ходить, як поїде кур’єром, то того трек номера ніхто Вам не дасть.
На наступному тижні зустрічайте свій паспорт.
-
Всім привіт! Чи є хтось ще, хто подався по програмі CUAET ще в червні, пройшов біометрію і досі тиша? Чи можливо податися наново в такому випадку? На веб форму писали, відповіли, що роблять все можливе аби пришвидшити процес і тихо….