UA to Canada CUAET
-
Спасибо!!!
-
Добрый вечер, люди добрые, помогите, пожалуйста 😅 Выдаёт ошибку в разделе про обучение и работу, можете подсказать что ему не нравится, пожалуйста
-
Я в нём до сих пор работаю
-
Скажіть будь ласка, через яку країну краще летіти з Польщі, якщо закінчилась віза, а карти побиту ще немає
-
Ви ж на сайті Відня робите, там тільки 1 центр біометрії. Тому й вибору немає. Це нормально. Вибирайте далі, скільки людей з собою берете (якщо ще хтось є) і дату
-
Подскажите, пожалуйста, кому не сложно. Пришло вот такое письмо, и я должен сам забирать паспорт или мне его пришлют? Просто я оплатил курьера и дал туда адрес возврата и они не будут высылать? "The decision envelope for your application, tracking ID No. 20**PLWAPKT39 has been received from the IRCC Office on Sat Oct 29 2022 at the Canada Visa Application Centre, Canada Visa Application Centre, Warsaw and is ready for collection. For details on the location and hours of operation of our VAC"
-
Народ!
В Варшаве же только вторник выходной будет?
-
Якщо завтра не отримаєте інформації, що кур’єр отримав ваш паспорт, то краще подзвоніть на лінію, щоб впевнитись. Бо були ситуації, коли довго чекали, а виявилось, що загубили адрес відправки назад і не висилали. І скажіть будь ласка, коли ви отримали інформацію що ircc офіс відправив паспорт у візовий?
-
Люди хто з таким зіткнувся, паспорт діє до до наступного року,до жовтня лише, а візу треба вклеїти зараз,тобто віза буде лише на рік ? Чи можна в канаді поміняти?
-
совместить их все в один. например онлайн merge pdf или merge images