UA to Canada CUAET
-
Доброго вечора. Підкажіть, будь ласка. Якщо у нас родина з 5 людей: батьки і троє дітей. У всіх, окрім найменшої (нещодавно народилася) є закордонні паспорти. Чи є можливість спочатку подати заявку по програмі CUAET на тих, у кого є паспорт, а молодшу якось додати, коли Ви готовиться паспорт? Чи чекати її паспорта? Я заповнювали форму, коли була вагітною, але не довела до кінця, бо постало таке ж запитання тоді. Зараз вирішила таки спробувати.
-
Додаєте її через свідоцтво. Потім як прийде паспорт надсилайте його скан через кризову форму до офіцера.
-
Кто счастливчик и выиграл билеты? Есть такие? Порадуемся за Вас🧐😉
-
Есть ли те,кому отменили сдачу биометрии во Львове из-за отключения света , и до сих пор не связались? Отключение было с 10-17, запись у нас была 12, пришло смс ,что нас перенесут ,и до сих пор тишина.
-
Помогите, пожалуйста! Форма не пропускает дальше со страницы работа/учеба. Служба в армии и работа в полиции были параллел но с учебой в вузе, подозреваю, что в этом дело. Как быть? Не убирать же несколько лет из образования... 🤕
-
Едьте без даты, просто ехать и сдавать в очереди, муж сестры сдал 26 го😉
-
Сдача должна была быть 12 го. Нам прислали смс 11 го об отмене . Мы из Киева. Теперь не знаю как ехать в слепую или ждать ,что они с нами свяжутся.
-
У мене ситуація аналогічна, подала заявку, в кризову написала лист що паспорт новонародженому в процесі виготовлення був на момент подачі, попросила вклеїти в паспорт візу
-
Я жила в Польщі до початку війни по візи, потім повернулась в Україну, а звідти знову поїхала в Польщу, потім Німеччину та Францію.