UA to Canada CUAET
-
Просто и нет, ловите, а лучше почтой отпоавить
-
Забрав паспорт, но в візі пише visitor, но в аплікації я писав, що планую працювати. То в мене буде дозвіл на роботу?
-
Спасибо 😉
-
В личном кабинете вам должным были прислать форму по которую необходимо распечатать и показать на таможне при въезде что-бы получить разрешение на работу
-
Мова йде про цей лист?
-
так
-
мені letter of introduction прийшов на пошту а не в особистий кабінет, це нормально? 🧐 виглядає він так же
-
Подскажите как долго будет действовать данная программа?
-
Пока до 31 марта 2023 Дальше никто не знает Мое мнение - если к тому времени война не закончится,что более чем вероятно,то могут продлить
-
як відправити паспорт на клейку кур'єром????????? DHL
-
Доброго вечора усім! Написав в кризову форму , але відповіді немає вже 5 день , з яким інтервалом вони відповідають? Місяць назад переслав паспорти , статус аплікації оновився , але повідомлень з трек айді так і не приходять , яка може бути причина?
-
Здравствуйте, скажите пожалуйста, как вы заполняли форму imm6545 по военной службе? Если можете, то в личку. Заранее спасибо
-
Може быть Management occupations В
-
Добрий день! Можливо хтось вже заповняв форму IMM 5546 E : Details of military service та може підказати мені, чи потрібно ставити підпис в цій колонці і яку програму для підпису використовували, буду дуже вдячна за будь яку інформацію.
-
Добрый вечер. Вы заполняли эту таблицу в формате пдф? Никакие фото не добавляли? Просто там в письме написано предоставить документы на английском или французском, либо же с заверенным печатью переводом
-
Краще вказувати роботу за останні 10 років як вимагається (з 2012 року) чи з вісімнадцятиріччя?
-
Business, finance and administration occupations, маркетологи там
-
Заповнюю тільки цю таблицю в pdf і все, тому що в листі просить тільки її. Заповняю англійською мовою, тому не потрібно робити переклад
-
до 14 дней
-
- подробное объяснение обстоятельств, своими словами, плюс доказательство исполнения “приговора”
- копия решения суда
- копия заявления в полицию
134557/286241