UA to Canada CUAET
-
Бувають вікна, але можна просто написати на пошту і вас запишуть, коли буде місце
-
Підкажіть, будь ласка, візу ви також в Боснії вклеювали? Не знаєте, як довго там вклейка відбувається? Сорі, вже бачу, що там лише біометрія 🤦♀️
Також цікавлять терміни очікування вклейки в Косово (Пріштіна) і у Варшаві.
-
Заехали Уже 83 в очереди 😵💫🙈
-
Взагалі вклейка це завжди лотерея чи можна розраховувати полетіти кудись на тиждень, подати там паспорт і забрати його за кілька днів з візою? Бо залишатися без паспорта на місяць якось стрьомно)
-
Регистрировалась на биометрию и пишет, что превышено количество заявок! Что делать? Или подождать немного?
-
100% вже було таке . При чому що паспорт губить сама пошта а консульство тут нідочого. Краще відправляти довіреним кур’єром. Можемо допомогти.
-
Так залишається варіант-отримати візи в паспорт і вилітати!! А вже в Канаді робити нові паспорти і знову напевно подаватися на візу, маючи вже ворк перміт на 3 роки..
-
17.05 відправили на вклейку, 18.05 отримали паспорти. Одна ніч
-
А за сколько до истечения Украинского заграна можно менять?можно за пол года до окончания срока действия?
-
За сколько хотите, вообще можно иметь сразу два паспорта. У меня до 25 года, а я заказал новый с указанием что старый тоже продолжает действовать.
-
Доброго ранку! Сегодня отправляю заказным письмом свой паспорт в Варшаву на вклейку. Обратная доставка оплачивается мной после вклейки или нужно приложить документ что уже оплачена обратная доставка?
-
Я на А4 выписку прикреплял о платеже
-
Кто в курсе можно подаваться на CUAET имея кроме украинского еще одно гражданство ?
-
Можно
-
Бесплатно, вчера сдавала сама лично.
-
В анкете есть поле где надо указать если есть еще гражданство кроме украинского ?
-
Да есть, и дата приобретения
-
Подскажите пожалуйста, а как потом забрать в Дюссельдорфе?
-
А где быстрее в Польше или Германии?
-
Благодарю вас.
Post 135718 of 283995