UA to Canada CUAET
-
Доброго вечора, скажіть будь ласка, яка зараз ситуація по термінам у Варшаві? Віза вже вклеєна і по відстеженню пише що ще тиждень назад відправлена у vsf Варшави, має ще якесь повідомлення прийти, чи вже просто очікувати кур‘єра? Виходить що вже більше тижня я незнаю де наші документи(
-
Доброго вечора, скажіть будь ласка, в мене така ж ситуація, вже більше тижня незнаємо де наші паспорти, хоча 27.10 нам вже вклеїли візи. Ви пробували їм телефонувати, є сенс? Ми теж замовили доставку і дуже її чекаємо, бо самі нажаль забрати не в змозі(
-
Здравствуйте! Подскажите, как понять, что виза вклеена? Приходит отдельное уведомление на email? Если мне пришло только что паспорт доставлен в IRCC under processing уже месяц, это значит, виза не вклеена и паспорт все ещё в консульстве болтается?
Я тоже оплатила обратную доставку и жду уже месяц…. Планирую звонить.
-
В особистому кабінеті змінюється статус, в тому з якого ви подавали анкету, і по трек номеру відстеження приходить декілька листів на пошту в одному з яких пише, що віза вклеєна і наступний, що паспорт відправлений назад в vsf
-
Кому не лень, подскажите пожалуйста, сейчас все еще вклеивают visitor visa до конца действия паспорта? Или что-то поменялось?
-
Все кто подавались после 1 июля уже ворк виза
-
В нас 27.10( просто коли чекали, щоб отримати трек нам сказали +- 3 тижні очікування, і так і вийшло, але я не думала, що є ще черга на відправку кур‘єром, мені цікаво хто скільки максимально чекав, в нас немає змоги туди особисто прийти(
-
В мене теж немає змоги, ми в Україні. Просто сьогодні я відвозила дитячі паспорти, тому і про чоловіка паспорт спитала. Вони відповіли, що, можливо, кур'єр з IRCC ще не доставив їм в офіс. Хоча вони шукали при мені і там є купки паспортів і за 27.10, і так аж до 03.11. Але видно не всі.
-
Конечно 😁
-
У вас був більше 2 тижнів вони не реєстрували ? Хоча б знати якісь терміни… і ще на рахунок дзвонити, то це як на кого натрапиш, я телефонувала 3 рази, і перші два дівчата просто називали стандартні терміни і клали трубку, а одного разу дівчинка запитула дані, щоб подивитись по базі, вже було приємніше ніж просто ігнор
-
Кто сдавал биометрию с Литвы ?