UA to Canada CUAET
-
Если вы о foil-less, то 6 месяцев
-
Записувались через мейл, писали лист на електронку до візового, в особистому кабінеті запису не знаходить по тому номеру , що прислали в листі
-
Щодо доставки паспорта з вклеєною візою.
4 жовтня я отримала на пошту такий лист: "The decision envelope for your application, tracking ID No. 20220929PLWAPKT249** has been dispatched from the IRCC Office, to the Canada Visa Application Centre in CVO. Regards, VFS Global"
18 жовтня отримала такий лист: “The decision envelope for your application, tracking ID No. 20220929PLWAPKT249** has been couriered from the Canada Visa Application Centre, via courier partner. Regards, VFS Global"
Отримала паспорт від кур'єра 21 жовтня.
-
гос.страховка покрывает роды (онтарио)
-
Дякую вам за відповідь, тобто все ж ще приходить лист, коли документи видають кур‘єру? І рівно два тижні чекати від повідомлення, що віза вклеєна та відправлена, вірно?
-
Спасибо большое
-
У мене спочатку статус змінився, на наступний день прийшов лист про ворк перміт, а ще на наступний день - лист ready for collection.
-
Виходить, так, окремо повідомляють, що передано кур'єру. Так що не переживайте, чекайте.
-
Не звертайте на те підтвердження уваги. Я своє побачила вже після того, як здала біо. Головне, що є роздрукований лист призначення на дату.
-
Підкажіть, будь ласка, як отримати трек номер для відстежування паспорта, який їде до мене службою TNT?
-
Добрий вечір, підкажіть будь ласка, чи є волонтери в аеропорту Ванкувер? Може хто був тиждень назад в аеропорту, що там зараз... Буду летіти з малечею, селять ще на перші тижні в безкоштовне житло? Дякую
-
t.me/UaVancouver/3875
t.me/UaVancouver/3863
-
Друзі, доброго вечора. Виникло таке питання: якщо жінка тільки з паспортом Білорусії проте у неї чоловік та діти українці, чи можливо їй пройти біометрію? Хіба необхідно мати обов'язково паспорт України для отримання біометрії й візи?
-
прочитайте закрепленное сообщение. там ответ
-
Доброе время суток! Такой вопрос.Ребенок(8 лет) вклеен в паспорт мамы могут ли быть проблемы при посадке в самолет? В других группах начала появляться инфа что не садят в самолет. Может кто то что знает о каких то изменениях. Заранее спасибо.
-
Знаю, проблема просто в том, что моя мать звонила в место где выдают биометрию во Львове и там ей почему-то сообщили, что если у тебя нету украинского паспорта - то ты не можешь получить визу и биометрию. Я изначально посчитал, что это какой-то бред. Но так ли это?
-
сотрудники vfs не компетентны в вопросах cuaet. более того, vfs по умолчанию обслуживают все национальности и гражданства, и львов не исключение. vfs услуги по всему миру не ограничены сдачей биометрии
-
Доброго дня, будь ласка підкажіть хто знає, до коли треба вїхати до Канади за програмою CUAET щоб отримати грошову допомогу та право на роьоту? Дякую
-
Що потрібно надсилати, окрім паспорта, на вклеювання візи?
-
В какой вы стране? В некоторых нет личного приема. Только почта.
136011/286311