UA to Canada CUAET
-
Кто подскажет, отдаю лично сегодня на вклейку визы в паспорта в vfs, biometric validity letter распечатать?
-
Меня не спрашивали. Только запись на время и реквест паспорта
-
Нет, не нужно Паспорт реквест и оригинал паспорта
-
Нет , не требуется вроде , только письмо о вклейке
-
Всем спасибо
-
Здравствуйте Подскажите пожалуйста, получили с мужем запрос на вклейку визы , на ребёнка ждём 4-й месяц , это не только у нас так ?
-
Ні, у всіх. Ми з чоловіком вже з візами, а на дітей вже 4й місяць пішов від подачі заявки
-
і шо робити? як вклеїти дітям візу?
-
Кризисную форму не писали ? Мы писали в итоге пришёл ответ что пометили заявку ребенка как приоритетную , но не уверена что это как то влияет на ускорение обработки Если не вклеивать ребёнок может лететь по визе без фольги ?
-
писали, поки нічого не відповіли. Але ми не дуже і спішимо, сама я з дітьми все одно не полечу
-
Доброго дня, а чи є інформація до якого місяця буде діяти програма CUAET?
-
До марта вроде как
-
Ми анкети подавали в квітні, у нас з чоловіком вже вклеєні, на дитину прийшов запит на вклейку аж тиждень тому. На три місяці пізніше ніж чоловіку і на два пізніше ніж мені.
-
В визовом центре Гааги отказываться давать ребенку single journey travel document, подавался по свидетельству.
И говорят что по внутренним документам теперь не принимают вообще
🚨🚨🚨🚨 Это правда ??????????
-
Привіт :) Ви вже отримали якусь інформацію або паспорт?
-
Доброго дня я знаходжуся зараз з сином у Швецврії але дуже хочу відкрити нам візи у Канаду,маю невелику проблему з паспортами,моя айдікарта прострочена,мій закордонний паспорт також але у українському консульстві його продовжили і вписали в нього сина,як мені можна вирішити цю проблему) Дякую
-
Хтось може допомогти які документи треба вкласти в конверт окрім consert form та як їх заповнити правильно?
-
Ребята кто-то ехал именно в сам визовый центр чтобы отдать паспорт на вклейку визы?
-
К сожалению да Сделала себе паспорт хочу вклеить детей в свой И подать заодно и им на паспорта
-
А что вам еще сказали ?
136994/287304