UA to Canada CUAET
-
Добрый день! Подскажите, пожалуйста, можно ли получить single jorney travel document на просроченный укр загран паспорт?
-
То есть мне ещё раз нужно будет свой паспорт отправлять и туда ей вклеют ее уже визу,верно?
-
Так, візу вклеють у ваш паспорт, тільки треба дочекатись, поки анкету дитини апрувнуть і вона отримає ріквест на паспорт
-
Підскажіть, переклад документів має бути завіреним перекладачем чи звичайним?
-
Товариство, ким краще і надійно паспорт на вклейку відправляти з Києва ? І в яку країну краще? Дякую🤗
-
Всем привет, кто сдавал по почте в Варшаве паспорт на вклейку ? Сдал 28.10 пришел туда 31.10 по сегодняшний день нет трекер номера . Кто знает сколько ещё ждать ? У кого такое было ?
-
Неделю, может и больше
-
Вітаю. Коли отримали повідомлення про відправку? Трек повинна відправити сама кур'єська. Деякі люди отпримують повідомлення про відправку паспорта курєром і чекають далі. Мені наприклад прийшло повідомлення 24/10, а й досі нічого нема.
-
Здравствуйте! Скажите что указывать в анкете если родитель был предпринимателем? Self employed убрали?
-
Добрий день, хто здавав на вклейку паспорта в Парижі? Підкажіть будь ласка, яка процедура 🙏 Чи можливо занести самому?
-
Здравствуйте я отправил 28 через курьерскую перевозку 31 он пришел туда , но его нет на сайте
-
Добрый день!Скажите, а можно будет выехать в Канаду по визе CUAET по окончание войны в Украине?
-
Повідомлення отримав 4.11
-
я дві неділі чекав, дехто його зовсім не отримує
-
Было в порядке живой очереди без записи
-
дехто раніше отримав те повідомлення, а паспорта досі нема, треба дзвонити в VFS
-
Ребят подскажите,в каком городе можно без записи отдать конверт с паспортами(как в Вене)? Подскажите если не тяжело
-
То,може,завчасно панікую?) Просто в одній справі одразу чотири паспорта)
-
В мене два
-
До Vfs дзвонив-там тільки можна робота послухати)) Написав їм меіла-тільки подякували що написав😂 Та й такє
137740/286584