UA to Canada CUAET
-
Не помню точно год 2011-е или 2012-й так и написать что точно не помню?
-
Біометрію і всі інші процедури для українців безкоштовні до 31.03.2023. Перестаньте верить в людей, что хотят заработать на чужом горе. Ні за що платити не потрібно!
-
да, так и написать
-
Дякую що порадували. То вони як відео знімали самі щось не правильно зрозуміли а потім і я повівся)))))
-
П'ять тижнів
-
якщо Канада сказала, що біометрія та подача на візу безкоштовні до 31 березня, можете їй довіряти) блогери це дуже часто паразити, які наживаються на куает та беруть гроші за консультації та подачі не навіть не маючи ліцензії
-
Всем привет! Подскажите, кто отдавал паспорт на вклейку визы в Стамбуле - сколько ждали?
-
Точно!!)))
-
Подскажите, пож, кто сталкивался: при подаче паспорта на вклейку в Берлине, нужна ли запись, как на биометрию? Или если принести лично, то записываться не нужно?
-
Львів зараз записує лише по імейлу
-
Для всіх осіб групи робити окремий запис виходить?
-
Групову заявку можна в одному імейлі
-
Обов'язково треба запис
-
Мій брат здавав особисто без попередньої реєстрації
-
Кто сдавал паспорт в Лионе (Франция)
-
Добрий вечір, я студенка, і взагалі не маю досвіду роботи, з якого часу в анкеті вказувати "безробітня"?
-
Ск днів у вас пішло від моменту відправлення до моменту отримання паспорта назад?
-
У Вас скорей всего спрашивают "всю деятельность с 18 лет" Вот и указывайте со своего дня рождения, когда Вам 18 исполнилось
-
Подскажите какой бывает промежуток времени между досье при подаче в одной группе?
2е из 3х человек в группе уже как 1 месяц назад получили запрос на паспорт. А 3ий человек - никаких новостей после сдачи биометрии ?
-
А як записатися ? Дати не активні
138351/287049