UA to Canada CUAET
-
П'ять тижнів
-
якщо Канада сказала, що біометрія та подача на візу безкоштовні до 31 березня, можете їй довіряти) блогери це дуже часто паразити, які наживаються на куает та беруть гроші за консультації та подачі не навіть не маючи ліцензії
-
Кто сдавал паспорт в Лионе (Франция)
-
Добрий вечір, я студенка, і взагалі не маю досвіду роботи, з якого часу в анкеті вказувати "безробітня"?
-
Ск днів у вас пішло від моменту відправлення до моменту отримання паспорта назад?
-
У Вас скорей всего спрашивают "всю деятельность с 18 лет" Вот и указывайте со своего дня рождения, когда Вам 18 исполнилось
-
А як записатися ? Дати не активні
-
Скоро черга йде?
-
Бывает неделя, бывает месяцы. К сожалению( мы с мужем одновременно сдавали биометрию, мне вклеели уже больше месяца назад, ему после биометрии тишина
-
Я теж відправляла поштою польською до Варшави 11.10, 14.10 прийшло підтвердження від пошти про доручення, потім два тижні тиші, я задзвонила до візового записатися чи мій паспорт дійсно у них, вони підтвердили и сказали, що паспорти в черзі на відправку в консульство. Черга на вклейку 6 тижнів. Але вже за пару днів прийшли емейли від візового що паспорти передані в консульство, 4 листопада прийшли емейли від IRCC про зміну статуса, 7.11 прийшов лист з ворк пермітом і 8 листопада повідомлення від візового що паспорти передані з консульства назад. Тепер чекаю кур'єра
-
О Боже, як то все довго