UA to Canada CUAET
-
Ск днів у вас пішло від моменту відправлення до моменту отримання паспорта назад?
-
У Вас скорей всего спрашивают "всю деятельность с 18 лет" Вот и указывайте со своего дня рождения, когда Вам 18 исполнилось
-
А як записатися ? Дати не активні
-
Скоро черга йде?
-
Бывает неделя, бывает месяцы. К сожалению( мы с мужем одновременно сдавали биометрию, мне вклеели уже больше месяца назад, ему после биометрии тишина
-
Я теж відправляла поштою польською до Варшави 11.10, 14.10 прийшло підтвердження від пошти про доручення, потім два тижні тиші, я задзвонила до візового записатися чи мій паспорт дійсно у них, вони підтвердили и сказали, що паспорти в черзі на відправку в консульство. Черга на вклейку 6 тижнів. Але вже за пару днів прийшли емейли від візового що паспорти передані в консульство, 4 листопада прийшли емейли від IRCC про зміну статуса, 7.11 прийшов лист з ворк пермітом і 8 листопада повідомлення від візового що паспорти передані з консульства назад. Тепер чекаю кур'єра
-
О Боже, як то все довго
-
Добрый вечер) Подскажите пожалуйста нам с мужем пришли письма для отправки паспортов, а на ребёнка тоже должно отдельно прийти, или можно сдавать с нашими?
-
Да, мы тоже еще ждем. Звонили на горячую линию, писали в кризисную - результат пока нулевой. С 13 июля ждем.
-
Вибачте помилилася з датами. Виправила) у мене досить швидко все, а ось по дітям глухо. 1.08 подача сімейної заявки (мама +2дітей) 6.08 моя біометрія (Берлін) 12.09 мій паспорт реквест 11.10 відправка у візовий 7.11 лист з ворк пермітом
-
Добрий вечір. Відправила анкету 21.07 а відбитки здала 25.07 . Немає ще жодної відповіді. Минуло вже 3.5 місяці....Скажіть ,будь ласка ,хтось ще так довго чекав чи чекає?
-
Хто вам сказав, що якщо ви працевлаштовані вам мають автоматично дати ще на 3 роки ворк перміт? Будь ласка, не треба дезінформувати людей
-
-
Добрый вечер. Я подавал на визу для двоих семейн пара с одног аккаунта. Биометрия приходила на мой майл правильно для каждого одновременно. После дачи биометрии в кабинете появилость сообщение одновременно. А запос на паспорт пришел на одного. Что делать в такой ситуации или дожидаться второго результата?
-
Здавали у Мадриді 7-го листопада. Безкоштовно.