UA to Canada CUAET
-
Це в Польщі?
-
Встигнути дійсно треба протягом 30 днів, якщо ні то кажуть писати у кризову форму, пояснювати чому не встигаєте.(Це інформація з подібних пабліків) Багато хто відправляє і дитячий, якщо прийшли запрошенням обом батькам.
-
Это на их сайте поискать емейл, куда писать в случае ошибочной информации, я правильно понимаю?
-
это поискать в закрепленном сообщении кризис форму
-
Супер. Дякую за інформацію. Перевіримо, наберемо теж
-
Благодарю за помощь)
-
Добрый вечер. Помогите пожалуйста разобраться. Пришло сообщение original passport submission. Живем в Варшаве. Но дат на vfs на ближайший месяц нет на личную подачу. В таком случае отправлять паспорта курьером ?
-
Чи було в когось так, що статус в кабінеті змінився на approved, a потім за кілька днів став знову in process?
-
Всім привіт. Трішки моєї статистики: 25.07 - подача заявки 09.11 - здача біометрії у Львові 11.11 - прийшов запит на паспорт 2 дні очікування зі здачі біометрії до запроса паспорта
-
Тоже интересует
-
Подскажите пожалуйста можно ли два- три паспорта в один конверт на вклейку???
-
Відправити так ми 4 клали.
-
Скажіть , ви писали щось у кризову форму ( не знаю як правильно ), тому що маєте великий проміжок між запрошенням на біометрію і фактичною сдачею ?
Дякую
-
Ні, сроки на здачу біометрії відмінили для українців
-
Привіт , Підскажіть будь ласка на якому сайті можна глянути куди можна відправляти паспорт на вклейку
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/contact-ircc/offices/find-visa-application-centre.html
-
у вас в запросе паспорта должна быть единственная ссылка - она как раз на этот сайт
-
Доброго вечора, а може хтось підказати, як правильно і через яку кур'єрську службу доставити паспорти на вклейку, зі зворотньою доставкою з України?
-
У каждого ребенка должна быть своя анкета и, потом, свой запрос на паспорт, чаще всего позже, чем у родителей.
-
А кто звонил им по канадскому номеру на сайте? Какой результат? Было ли ускорение получения визы, есть толк вообще? Поделитесь пожалуйста опытом 🙏
138429/287249