Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. UA to Canada CUAET

UA to Canada CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
288.2k Posts 24.4k Posters 550.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Tsyhanov Timur MA-21
    wrote on last edited by

Доброго дня, може хтось стикався з таким. Мені 16 років(у грудні буде 17) Планую їхати у Канаду на навчання. Чи можу я заїхати один по програмі CUAET(десь після грудня) та отримати work permit? Чи треба буде потім змінювати CUAET на study permit?

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    inoy
    wrote on last edited by

Подскажите курьерскую доставку из Киева в Варшаву, чтобы отправить паспорт на вклейку, спасибо

1 Reply Last reply
    0
  • t133186736T Offline
    t133186736T Offline
    Konstantin Fedorov
    wrote on last edited by

если первый и второй паспорт одной и той же страны - какие вопросы, нигде не запрещается иметь больше одного, отправляйте какой удобнее

1 Reply Last reply
    0
  • t411394892T Offline
    t411394892T Offline
    Anna
    wrote on last edited by

Да, но вся подача и биометрика была указана на другой номер

1 Reply Last reply
    0
  • t133186736T Offline
    t133186736T Offline
    Konstantin Fedorov
    wrote on last edited by

вся подача и биометрия привязываются к ФИО+дате рождения, не к номеру паспорта. отправляйте и не волнуйтесь, я года три провел между США и Канадой с двумя одновременно действующими паспортами без каких-либо проблем

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    July
    wrote on last edited by

Ви маєте на увазі просто відправити поштой , як звичайного листа, не замовляти кур'ерську доставку?

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tsyhanov Timur MA-21
    wrote on last edited by

Можна подавати на візу у 16 років одному? І чи можна отримати ворк перміт при таких умовах?

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alekseeva Anastasia
    wrote on last edited by

Ні, бо Ви вважаєтеся неповнолітнім. Без батьків або опікунів взагалі не маєте права знаходитися в Канаді. І ворк перміт не дасть Вам ніхто. Вам тільки вивчити інфу про навчання та подаватися на стаді перміт, або візітор візу, а вже потім подаватися на стаді. І знову ж таки, лише з кимось із дорослих. Батьків, чи опікунів

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tsyhanov Timur MA-21
    wrote on last edited by

І виходить ворк персів тільки після стаді перміту? І наскільки я знаю то є випадки коли діти 16-17 років вчаться у коледжі без опікунів

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Александр Ф.
    wrote on last edited by

Ребят привет, если я отправляю из Болгарии паспорт в Турцию, я где-то читал что когда они вклеют они отправят паспорт по последнему адресу указанному в заявке на визу, а что если адрес изменился? Или я укажу обратный адрес в самой службе DHL при отправке? Вообще если есть у кого-то инструкция как именно отправлять скиньте пж

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Мила
    wrote on last edited by

Здравствуйте. Помогите, пожалуйста, разобраться. Заявку подала на старый паспорт, после чего получила новый паспорт. Биометрию сдала на старый паспорт, написала заявку по кризис-форме о смене паспорта, получила уведомление, что заявка получена и на рассмотрении, больше ответов по кризис-форме не получала. Вчера получила одобрение на вклейку визы. И возник вопрос: в какой паспорт вклеивать, можно ли отправлять на вклейку новый паспорт? Спасибо.

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alekseeva Anastasia
    wrote on last edited by

Довбані 5 хвилин між смс... ((((

Ворк ви можете отримати після повноліття. При стаді перміті, коли Ви вчитеся, то можете десь не на повний робочий день підробляти. Поки Ви є неповнолітнім, то мають бути хтось із дорослих з Вами. Це обов'язково. Та й взагалі дуже багато залежить від того в яку провінцію Ви хочете потрапити. В деяких провінціях взагалі знаходитися вдома без дорослих не можна до 17 років, десь до 14, десь до 12. Це все треба вивчати законодавство кожної провінції окремо. Не все так просто.

І знову ж повертаючись до питання самому податися на візу та прилетіти в Канаду... без певних документів або дорослих, навряд чи взагалі продадуть Вам квиток на літак та посадять туди.

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alekseeva Anastasia
    wrote on last edited by

Читала в другом чате, что если Вы сообщили в кризис форму о смене паспорта и прикрепляли его фото, и пришло одобрение на вклейку, то отправляли новый паспорт и вклеивали без проблем. Но это со слов людей. Я бы отправила новый.

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tsyhanov Timur MA-21
    wrote on last edited by

Добре, дякую за інформацію. З того що я вивчав перетин кордону потребує письмового дозволу від 2 батьків. А з 17 років трохи спрощується деякі питання(мені у грудні 17) коротше треба подаватись на стаді перміт… По cuaet ворк перміт отримати не вийде. Дякую за відповіді!

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kateryną
    wrote on last edited by

Так, ще й всі паспорти разом можна. Ми курєрську не замовляли. Просто заберемо у консульстві самі. Ми у Швеції , якщо щось. Але це стосується всіх напевне.

1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by

t.me/UAtoCanada/168693

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alekseeva Anastasia
    wrote on last edited by

Будь-ласка. ))) В принципі загальна інформація така. Можете податися на візітор візу по програмі CUAET, можливо швидше її оброблять та видадуть, ніж стаді. Бо все ж це для українців поки програма, щоб швидко потрапити до Канади. А вже на місці подаватися на стаді. Вирішувати Вам. Просто стаді Ви будете отримувати за загальними правилами та строками. Та ще й візітор візу за програмою CUAET Вам не треба оплачувати. Успіхів)))

1 Reply Last reply
    0
  • t809364553T Offline
    t809364553T Offline
    Владимир
    wrote on last edited by

День добрый! Кто отправлял паспорт на вклейку в Варшаву курьером и уже получил обратно? Отзовитесь, пожалуйста, в личку! Интересует как всё правильно заполнить

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    T P
    wrote on last edited by

Доброго дня. Підкажіть будьласка якщо я отримав листа «Original Passport Request» я можу відвозити паспорт на вклейку візи? Я правильно зрозумів?

1 Reply Last reply
    0
  • t282212T Offline
    t282212T Offline
    Andrey Bazhenov
    wrote on last edited by

Есть те, кто получил реквест при оформлении заявки с почти .ru? Теще подали с gmail.com. Пришел реквест, хотя подавали позже нас. А наша заявка была с yandex.ru. Тишина..

1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags