UA to Canada CUAET
-
Доброго дня , чи можливо самій у Варшаві подати паспорт, але тоді як повернутись назад в Україну без паспорта, чи тільки кур'єром можливо?
-
А толку с стади Пермит? Будет человек бегущий от войны оплачивать 15-20к в год за учебу?....
-
Доброго дня. Хто подавався без закордонного паспорту. На звичайний український. Які дії після отримання листа на вклейку? І друге питання У Варшаві зараз можна просто принести паспорт на вклейку без запису чи треба виключно курьєром?
-
Добрый день! Кто-нибудь подавал паспорт на вклейку в Астане? Сколько по времени занял процесс?
-
Підскажіть можна приїхати і вклеїти візу і відразу забрати? Чи потрібно віддати та чекати більше 2 місяців?
-
Я буду подавать . Сказали что отправляют паспорт в Польшу займет до 6 недель
-
Спасибо!
-
Потрібно віддати або відправити та чекати.
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка чи в когось була така помилка під час реєстрації на біометрію? І як ви то вирішили? "You have exceeded the maximum no. of allowed appointments" Не можу додати ще одного члена сімʼї :( Можу додати тільки одного хоча обираю 2 на стартовій сторінці... 😕
-
Советуют почтой электронной. Или купить у барыг, что я бы не делала ( кормите перекупов, могут надурить)
-
Зараз те саме питання - кажуть шо можна тільки треба часто перевіряти... Коли зʼявляються дати воно підтягнеться... Ще кажуть варіант з перекупами але там не зрозуміло чи то реально чи просто даешь гроші і всьо... :(