Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. UA to Canada CUAET

UA to Canada CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
288.2k Posts 24.4k Posters 550.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Sviatoslav Dziumov
    wrote on last edited by

тільки що телефонував їм, але не і Польскій центр на це питання відповіли: треба на місці дивитися разом з паспортом: якщо ваші данні ще є в базі, то вклеять, в іншому випадку — повторно подаватись

тобто, як зрозумів, в них мабуть дані видаляються через 30 днів з бази

але це все не точно і є вірогідність, що в кожному центрі, в кожній країні, свої "правила"

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Seit Hvardiia
    wrote on last edited by

Дякую Святославе за інформацію. На прикінці тижня буду у Варшаві, хочу дізнатись про можливість подати особисто... Без кур'єрських доставок...

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    А А
    wrote on last edited by

Добридень товариство! Хто сам відправляв паспорт на вклейку, без допомоги агенства, не підкажете чим і скільки коштує. Пошуком користувався - знайшов інфу тільки про агенство...

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Людмила Ярош
    wrote on last edited by

Добрый день, т.е. если в предварительном письмо по WP указан срок до 20.11.2025 и я прилечу в Канаду допустим 10.03.2023, то мне выдадут в аэропорту WP сроком до 20.11.2025 - я правильно понимаю?

1 Reply Last reply
    0
  • t844887606T Offline
    t844887606T Offline
    Maya Mazilova
    wrote on last edited by

ні, зараз видають вп на 3 роки з дати в’їзду (якщо строк дії паспорту дозволяє)

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alena manager
    wrote on last edited by

Добрий день. Допоможіть, будь ласка, можливо, теж була така ситуація. Прийшов запрос на паспорт, знаходжусь в Естоніі, біометрію сдавала у Фінляндії. На сайті пишуть, що паспорт треба відправляти у Польшу, але Польша відправляє тільки по своїй території. І не має на сайті іншої країни, тільки Польша. Я не можу поїхати до Польші і забрати потім паспорт особисто. Я можу сама обрати іншу країну і відправити туди паспорт? Дуже дякую за відповідь

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lesya Slizkoukh
    wrote on last edited by

Наприкінці поточного тижня? А можете написати потім про свій досвід в особисті повідомлення чи тут, не хочеться пропустити цю інформацію

1 Reply Last reply
    0
  • t5473260285T Offline
    t5473260285T Offline
    Anna Kharchenko
    wrote on last edited by

В мене три дні зі Щецина до Варшави. 11.10 відправила, 14.10 вони отримали

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sviatoslav Dziumov
    wrote on last edited by
    1. в цілому зрозумів, дякую

виходить, навіть якщо ворк перміт виданий, наприклад, на 3 роки, але віза закінчилась, то і ворк перміт закінчився разом з нею

вірно?

1. і якщо виділений лише visitor, чи вірно розумію, що статус "student" має право на роботу? тобто якщо що — можна пробувати отримати цей статус?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Людмила Ярош
    wrote on last edited by

И еще вопрос, как быть с запретом на выезд мужчинам - программа до 31.03.23, пока не понятно когда снимут запрет на выезд - как быть в этой ситуации - или все же есть надежда что если есть предварительное одобрение на WP, то его все таки дадут после 31.03.23 или нет?

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Seit Hvardiia
    wrote on last edited by

Звісно, інформацюю оприлюдню

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lesya Slizkoukh
    wrote on last edited by

а як швидко вклеїли? ви вже їх забрали? Пошта польська?

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sviatoslav Dziumov
    wrote on last edited by

Людмила, а вы именно WP (work permit) уже получили? Или вы имеете ввиду одобрение по программе CUAET?

Просто насколько знаю сам, и в этой группе пишут — сам WP уже непосредственно в аэропорту по прилету в Канаду выдается

1 Reply Last reply
    0
  • t133186736T Offline
    t133186736T Offline
    Konstantin Fedorov
    wrote on last edited by

я попытаюсь сформулировать - ПОКА практически всем выдают пермиты на три года с даты въезда. но этот вопрос никаким законом жестко не регулируется, и даже сейчас есть определенное количество людей, получивших WP строго по датам из письма. гарантий нет, если коротко

1 Reply Last reply
    0
  • t844887606T Offline
    t844887606T Offline
    Maya Mazilova
    wrote on last edited by

ворк перміт і віза не пов’язані один з одним, це окремі документи. віза ніяким чином на ваше перебування в Канаді не впливає, вона потрібна лише для в’їзду, ваш статус та право знаходитись у Канаді визначаються пермітом. ви можете навіть не мати дійсної візи (якщо вона закінчилась), але мати дійсний перміт і працювати в Канаді. лише якщо захочете подорожувати та повертатись у Канаду, необхідно отримувати візу. по стаді перміт працювати можна до 20 годин на тиждень. але отримати стаді перміт на загальних умовах (не по куает), це не так просто, як вам може здаватись.

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Людмила Ярош
    wrote on last edited by

Пришло письмо на почту о первоначальном одобрении на работу в Канаде, с указание даты - 20.11.2025

1 Reply Last reply
    0
  • t133186736T Offline
    t133186736T Offline
    Konstantin Fedorov
    wrote on last edited by
    1. виза никак не ограничивает ваше пребывание в Канаде, только дату въезда. у вас может быть действующий пермит, но не быть действующей визы - это нормально
    2. студентом нельзя стать просто по желанию, надо сначала поступить в университет/колледж/etc, показав при этом соответственно достаточное количество денег
    1 Reply Last reply
    0
  • t133186736T Offline
    t133186736T Offline
    Konstantin Fedorov
    wrote on last edited by

на данный момент это не надежда, а основной вариант - если вы подали заявку до 31 марта и есть предварительное одобрение, то WP вы получите даже после этой даты

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kotil
    wrote on last edited by

Подскажите пожалуйста, запросили паспорт, это значит что мне одобрили визу?И будет ли у меня возможность работать? Я ставил галочку WP

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Людмила Ярош
    wrote on last edited by

Спасибо за ответ, надеюсь все так и будет. Будем ждать 2023 и возможно будет информация от Канадского правительства о программе после 31.03.23

1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags