UA to Canada CUAET
-
Ми одною конторою відправляли паспорт,там була консент форма. Забрали іншими. Їм вистачило виключно скану паспорта
-
Доброго дня. Дякую всім хто відповідає. ✋👍
Чи є в когось досвід: протягом розгляду заявки у дитини змінився закордонний паспорт (старий в посольстві по помилці анулювали, не діє). Через кризову форму запросив змінити паспорт в заявці поки іде процесс розгляду. Прийшла поки відповідь, що запит передано в responsible office. Але вже нам, батькам прийшов запит на вклейку. Яку треба зробити тільки в межах 30 днів. Тому треба заптсуватись/ відправляти ці два поки. Я так розумію, треба чекати відповідь-підтвердження поки ще, що паспорт дитини був змінений на новий успішно. Тільки потім окремо дитини паспорт відправляти знову. Хтось мав подібний досвід? Чи можна разом приїхати і одразу всі дати? Варшава.
-
Ребята подскажите пожалуйста где лучше искать жильё?Буду лететь в Гамильтон,Онтарио
-
приклейте собі на паспорт шоб не загубилась ,мені зразу на паспорт наклеїли
-
я наклеєла на паспорт ззаді. Це буде потім потрібно при здачі паспорта на вклейку візи
-
Друзі , з якого віку пропускають чоловіків?через кордон з України?!!!!
-
Доброго вечора. Ми подали заявку у вересні. Здали біометрію. Досі немає відповіді чи запрошення на візу. Підкажіть чи це нормально чи ми щось пропустили?
-
Добрий вечір. Дівчата, хто їхав в Канаду з дітьми, просили у вас дозвіл від батька?