UA to Canada CUAET
-
Я не впевнена чи це те саме, але я отримала Visa Approval на мейла і там була така інформація "If you wish to have a physical counterfoil affixed to your passport, please submit your passport for visa printing to the nearest Visa Application Centre (VAC) along with a copy of this letter".
-
так, це фоілесс. якщо ви поспішаєте, можете спробувати відправити паспорт з поясненням, на окремому листку, і напишіть там своє призвіще правильно (just in case).
-
Доброго вечора! Підкажіть будь -ласка, як краще діяти. Подавала сімейну заявку на візу, собі і доньці 10 років. Мені через 3 дні після здачі біометричних даних прийшов запит на паспорт, а дитині відповіді немає. З батьком дитини розлучена. Як краще діяти - посилати свій паспорт на вклейку візи, а по дитині чекати відповідь? Якщо дадуть по дитині відповідь, чи обов'язково потрібно буде додавати дозвіл від батька і першу сторінку його закордонного паспорту (читала про таке), якщо він не подавав на візу?
-
Я у Варшаві вже два місяці чекаю 🥲
-
Ви не дзвонили у візовий?
-
Це справді довго Дзвоніть хай дивляьься по базі
-
Я вчора дзвонила у візовий, то сказали до 6 тижнів максимум
-
Не знаю чому у вас так, у мене 4 паспорти в різні тидні подання завжди по 5-7 днів
-
Кур‘єром так і є Бо може їм наїхати багато посилок і десь так опрацьовують Скоро мав би бути трек номер
А тих що по запису обробляють практично відразу і відсилають в ircc офіс на вклейку
-
Ребят, а если рейс в Торонто прибывает в 20:45 по местному времени, можно будет этим же вечером получить Work Permit и SIN number? До скольки по времени работает служба, которая выдаёт эти документы в аэропорту?