UA to Canada CUAET
-
При личной подаче где то одна две недели (но записаться на личную подачу возможно на где то через месяц), при отправке почтой около 6 недель плюс минус .
-
На жаль, я не знаю, як у Варшаві, але в деяких інших візових центрах (де немає черг) записуватися не треба, перевірено на собі. Потрібно роздрукувати pdf з original passport request, роздрукувати та заповнити consent form для цієї людини (третьої особи) і принести ці документи до візового центру. Але, перед тим, я раджу, все ж таки, записатися онлайн до найближчого візового центру, якщо там багато людей, це не складно і нічого не потребує від вас, крім інтернету. Це лише моя думка.
-
Может глупый вопрос но вроде как когда визу одобрили то уже больше нечего не нудно проверять/делать почему тогда может быть такой долгий процесс вклейки визы в паспорт ?
-
Дякую за детальну відповідь. У тому і річ, що записи/ вільні дати на слоти у Варшаві відсутні.
-
Лично сегодня отдал и теперь не понимаю сколько ждать. Спасибо за помощь 🤗
-
Очень много паспортов .
-
Я отправил на 32. Вот, теперь думаю....
-
Нам в Варшаві при особистій здачі швидко вклеїли. В вересні здавали- за 7 днів вже забрали готові,в жовтні знайома здавала- за 4 дні😃
-
Подскажите, может кто сталкивался. Заплатили за курьерские услуги, но паспорт не доставили, придётся забирать лично в Варшаве. Можно ли как-то вернуть деньги за доставку?
-
Скільки Ви вже чекаєте?
-
Здравствуйте, а подскажите а можно в Варшаве самому привезти и отдать на вклейку паспорта? А потом приехать и лично забрать их?
-
Можно
-
Привезти у Варшаву за попереднім записом Забирати без запису
-
Треба моніторити постійно) Отримавши реквест чоловіку 26.09, я змогла записати на 30.09, витративши вечір і наступних півдня з двох телефонів і трьох браузерів А вільних віконечок не було взагалі,так що успіху))
-
Я просто спросил, я отправил только вчера паспорт
-
А о котрій+/- годині
-
Бухарест 3 недели
-
Я теж намагався, але потім відправив кур'єром. Сподіваюся, що буде скоріше
-
И подскажите пожалуйста, если лично привезти паспорт ребенка без приглашения на вклейку? Мы родители уже 3 месяца как с визой а на ребенка тишина... Вот хочу просто привезти ребенка паспорт с моим и жены реквестом, кто-то сталкивался с таким?
-
Якщо сам подаєш,набагато швидше, Варшава, наш досвід
139994/287104