Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. UA to Canada CUAET

UA to Canada CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
288.2k Posts 24.4k Posters 550.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t1344780265T Offline
    t1344780265T Offline
    Valentyna
    wrote on last edited by

Біометрія після 18 року обов'язково потрібна для тих хто не здавав.

1 Reply Last reply
    0
  • t446029213T Offline
    t446029213T Offline
    Tatyana
    wrote on last edited by

Подскажите, пожалуйста, отправила аппликейшен для дочери, и указала прибытие не по воздуху, по ошибке. Как быть?

1 Reply Last reply
    0
  • t342587358T Offline
    t342587358T Offline
    Ivan
    wrote on last edited by

Подскажите, пожалуйста, как зарегистрироваться на биометрию если по всей Европе 🤷🏻‍♂️ в VAC центре нет окошка на запись ??

1 Reply Last reply
    0
  • t93425394T Offline
    t93425394T Offline
    Oleksandr N
    wrote on last edited by

Вот да, не так страшен платеж как даунпеймент )

1 Reply Last reply
    0
  • t490947421T Offline
    t490947421T Offline
    Natalia Shevchuk
    wrote on last edited by

Підкажіть будь-ласка, у візовому центрі в Варшаві при здачі на біометрію потрібен тест на ковід ?

1 Reply Last reply
    0
  • t764632978T Offline
    t764632978T Offline
    Royal Flow
    wrote on last edited by

подскажите, пожалуста, каким образом использовали Arrivecan ? С какого момента вели учет или заполняли пцр всё таки нужно делать?

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alpha Centauri
    wrote on last edited by

Попробуйте з іншого браузера або через VPN.

1 Reply Last reply
    0
  • t844887606T Offline
    t844887606T Offline
    Maya Mazilova
    wrote on last edited by

я думаю ничего страшного нет в этом. но если вы хотите, можете написать им, через вебформу. ссылка на неё в закрепе.

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Diana
    wrote on last edited by

Стади пермит, чтобы она в школе учиться могла. Да, в анкете не было возможности выбрать. @royalflows ПЦР просили только при посадке на рейс Стамбул-Франкфурт. Больше нигде. Учёт ещё не ведём, сегодня начнем. Заполняла приложение накануне вылета, потом показывала, что оно установлено. Его наличие показать просили ещё в Стамбуле, потом ещё раз на пограничном контроле в Ванкувере.

1 Reply Last reply
    0
  • t1529628314T Offline
    t1529628314T Offline
    Kate N
    wrote on last edited by

Tried 3 browsers and vpn

1 Reply Last reply
    0
  • t133186736T Offline
    t133186736T Offline
    Konstantin Fedorov
    wrote on last edited by

ДОМ, в котором мы сейчас живем, три этажа, 1100 sq ft, стоит $750k по assessment месяц назад. Со страховкой ты меня тоже удивил - я думал в Калгари хотя бы дешевле, а мы и тут $100 в месяц платим)

1 Reply Last reply
    0
  • t883178883T Offline
    t883178883T Offline
    Timmy Turner
    wrote on last edited by

Это какой город?

1 Reply Last reply
    0
  • t133186736T Offline
    t133186736T Offline
    Konstantin Fedorov
    wrote on last edited by

West Coquitlam - Greater Vancouver Area

1 Reply Last reply
    0
  • t412387157T Offline
    t412387157T Offline
    Daria
    wrote on last edited by

Я не знаю, чи підіймав хтось цю тему, але я сьогодні відчула на собі допомогу волонтерів за кордоном, в Угорщині. Я не знала, що так буває. Мене переповніють емоції вдячності. Може комусь буде корисно: я записалась в Будапешт на біометрію і їхала з західної України. Я з собкою (лабрадор) і котом. З Ужгорода до Чопа доїхала на таксі (моєтаксі) з простоєм поки я грузила речі і тварин, і просила зупинити по дорозі на азс, з тваринами вийшло 420 грн. Далі в Чопі на жд купила білет до Захоня -100 грн, білет на електричку, точних місць, часу не має. Сьогодні два ранкові рейси не відбулися, тому що була повітряну тривога і поїзди не приїхали, довелось більше двох годин чекати. Потім швидко митний контроль, посадка в електричку, майте на увазі, що платформа не в рівень з вагоном, там три сходинки, і валізу потрібно туди якось занести. Мені допомогли, але краще знати. Потім десь хвилин 20 і вже зупинка в Захоні. Там митний контроль швидкий, митники допомогли винести речі, теж платформа не в рівень. І біля вокзалу стоять волонтери які одразу допомагають. Мені допомогли нести речі, оформити безкоштовний квиток до Будапешту, відвели в палатку, де можна було поїсти, запропонували погуляти тим часом собаку, там дають сендвічі, воду, чай, кава, є навіть в будинку вокзалу кафе, де пропонують супчик і другу страву. Волонтери з Америки, Іспанії, місцеві, наші емігранти. Розмовляють англійською, українською, угорською, російською, коли зручніше. Дуже привітні. Для тварин дають корм, наповнювач. Це щось неймовірне. Допомогли сісти у потяг. Потяг їхав не на звичний вокзал, а на станцію на окраїні, але там чекав автобус, який довіз до стадіону де організували центр допомоги. Якщо Вам пропонують в Будапешті туди поїхати, раджу скористатись нагодою, не бійтесь. В мене було орендоване житло і я подумала, що зі стадіону буду дешевше замовити таксі (працює bolt). Коли я приїхала, я розбалакалась з волонтеркою з організації допомоги тваринам. Вона мені порадила зареєструватись і тоді мені зможуть оформити безкоштовний трансфер до житла, запропонувати перекусити і з тваринами допомогти. Це не прихисток, не біженство не хвилюйтесь, в паспорті лиш поставили дату, це як коли в країні десь були, яка нічого не значить. Дають браслетик на руку як в готелі і тоді можно скористатись допомогою. Там можно поїсти, взяти їжу з собою, предмети гігієни, якщо потрібно, можуть допомогти з трансфером, напевно з житлом (в мене було, тому не питала), тваринам дають корм, наповнювач, амуніцію, все нове. Мене спитали чим я зазвичай кормила собаку, і коли сказала аканою мені дали маленьку пачку ориджненс и сингел мит, це корми преміального класу, коту brit. Казали, що якщо закінчиться і буде потрібно, можно звернутись до них і вони допоможуть. Якщо потрібен буде трансфер в аеропорт, навіть в іншу країну спробують організувати. Мене відвезли до житла і допомогли зареєструватися, тут такі кодові замочки, я з таким ніколи не зіткалась. До чого це я, така допомога надихає, дає сили і може комусь ця інформація знадобиться. Не бійтесь їхати з тваринами, то важко, але люди допомагають, не полишайте ваших пухнастиків. Організація яка може допомогти з тваринами Будапешт: Animal Aid, +36209757984, www.facebook.com/AnimalAidBudapest, [email protected]

1 Reply Last reply
    0
  • t1294417572T Offline
    t1294417572T Offline
    Viktoria
    wrote on last edited by

Дарья, добрый день. Можно Вам задать некоторые вопросы, касающиеся нюансов жизни в канаде? [  ] Возможно ли купить дом, находясь на той визе, по которой мы все сейчас едем? [  ] В какой провинции на Ваш взгляд возможно приобрести дом до 1 млн, но так чтобы условия жизни были хорошие, смотрели Торонто, там дома, которые нравятся от 2,5 млн, в интернете очень много провинций и городов, но честно тяжело понять, что они из себя представляют и что там за жизнь [  ] Школа и nursery, можем ли мы претендовать на бесплатное посещение public, если нет то какая стоимость хорошей private в год? Буду очень благодарна, если у вас получится ответить

1 Reply Last reply
    0
  • t1027899529T Offline
    t1027899529T Offline
    Daniel 🇺🇦🍁🇨🇦
    wrote on last edited by

А на полгода вы сразу будете оплачивать, или 1вый платёж + 50%? И если ее секрет, сколько квартира обошлась?

1 Reply Last reply
    0
  • t477449012T Offline
    t477449012T Offline
    Ирина Викторовна
    wrote on last edited by

Нет

1 Reply Last reply
    0
  • t490947421T Offline
    t490947421T Offline
    Natalia Shevchuk
    wrote on last edited by

Дякую

1 Reply Last reply
    0
  • t85157531T Offline
    t85157531T Offline
    DARIA GENERALOVA
    wrote on last edited by

Дом можно купить даже без визы совсем - китайцы часто покупают, как инвестицию. Чтобы бороться с подорожанием жилья, в Ванкувере даже ввели налог на иностранного покупателя - вот тут нужно уточнять, считается ли резидент на TRV достаточно местным и не попадет под этот налог. Даже если попадет - в пригородах такого налога нет (не уверена, везде ли, но в Тсавассене нам говорили, что нет, в Сквомише тоже, в Сюррее не спрашивала, когда смотрели жилье).

Дом до 1 млн можно приобрести и в BC. Просто не в Vancouver Mainland. Какая жизнь в других провинциях, я не знаю - жила только в BC. Подруга в Альберте говорит, скучновато, зато северное сияние на заднем дворе. А так - нам только что рассказали, что в Саскачеване человек купил дом за 150 тысяч - говорит, отличный и с обогреваемой отдельной мастерской на участке.

На бесплатную школу претендовать вы можете, а бесплатных nursery тут нет. Но и в школу дети уходят сильно раньше, чем у нас. По стоимости не отвечу - у меня пока нет детей.

1 Reply Last reply
    0
  • t141954238T Offline
    t141954238T Offline
    MD
    wrote on last edited by

Питання по перетину кордону, дружина вчилась в мед коледжі, але не працювала. Фактично, військово зобовʼязана. Зараз 10 років за дезертирство, хтось щось знає про це?

1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags