UA to Canada CUAET
-
Підкажіть будь ласка, ситуація наступна: польська робоча віза протермінована, безвіз закінчився і хочемо летіти з Амстердаму до калгарі прямим рейсом, пустять на літак? Які можуть бути проблеми? Чи краще тільки з Польщі білети купляти?
-
Добрый день, Вы имели в виду доверенность в произвольном виде или заверенную нотариусом, если мы говорим о power of attorney?
-
это получается, вот это вот отправить нужно 1 original passport request 2 biometric validity letter 3 consent form 4 и свой паспорт так ? )
-
Так, і якщо є зворотня курєрська доставка, то чек про оплату курєра
-
Ну дык сколько времени занимает вклейка визы в варшаве?
-
У меня есть шаблон, который мне скидывали.
Нотариально не нужно заверять.
-
Посмотрите на сайте VFS
-
Спасибо, это просто доверенность.
-
Напоминание t.me/UAtoCanada/153530
-
-
А почему советуют именно там?Сроки ожидания не зависят от того где сдаёшь биометрию
-
Пошук в групі - "вклейка Варшава" - читати та аналізувати або формулювати питання таким чином, щоб одразу отримати відповідь.
-
Еще один момент который не уточнила, сейчас я нахожусь в Варшаве.
-
Дякую дуже
-
Думаю Вам стоит позвонить на горячую линии и там задать все вопросы. Там владеют большей информацией, тут только догадки
-
Подавайтесь пробуйте. Паралельно пробуйте документы делать, звоните в консульства или дп документ, может в Украину придется ехать.
-
Добрий день Підскажіть будь ласка, подавала паспорт для анкети один, але в ньому закінчуються сторінки, прийшов лист, що можу відправити паспорт, чи можу я відправити інший (зробила новий) або підкажіть куди звернутися? Дякую
-
Делали и там и там, в Грузии 4-6 недель +2 недели на длставку, в рашке 10 дней с доставкой
-
Всім хто довго чекає - робите нову анкету з іншої пошти. Біометрія підтягнеться автоматично. Я чекав як ідіот слухавши усіх з квітня. Подав заново і за 30 днів отримав запит. Удачі.
-
Подскажите, кто отправлял в одном пакете несколько паспортов, вы оплачивали одну отправку назад или на каждый паспорт отдельно
140626/285899