UA to Canada CUAET
-
Это ещё не срок
-
Ще не чула таких випадків
Ймовірно можуть якщо у вас є депортації чи інші якімь порушення по Сша чи Канаді
-
Добрий день. Зараз в інстаграм багато людей ведуть блоги, хто переїхав в Канаду, в сторіз показують багато ньюансів ( ціну житла, продуктів, проходження медкомісій, пошук роботи і тд тп), можна трохи піддивлятись, щоб бути в курсі і щось планувати скільки грошей треба мати на перший час
-
Народ, кто кидал конверт лично в и забирал лично в Дюссельдорфе? Какие то документы кроме паспорта запроса на вклейку надо? Согласие на обработку данных нарример, или это только для обратной отправки курьером надо
-
До 6 тижнів
-
Всем привет Ребята, подскажите пожалуйста, кому то вклеивали визу больше 50 дней ? Я 29.09 отдал на вклейку, до сих пор жду В Баку
-
Я чекаю з 14.10
-
Доброго дня, чи є тут хто народжував дитину в Польщі і подавав на CUAET? Яка моя послідовність дій? Чи обов'язково робити загран для немовля? Як можливо пришвидшити отримання всіх документів?
-
Доброго дня. Може хто підкаже. Ми подавали 4 анкети в липні. Три з них вже вклеїли візи а бабуся досі не отримала запрошення на вклеювання. Вона також має громадянство Ізраїлю. Я заповнив кризисну форму. Поки відповіді нема. Питання: якщо вона не отримає запрошення чи може вона приїхати з ізраїльским паспортом та отримати документи в аеропорту як ми за умовою що її анкета ще не буде закрита?
-
В Ирландии?
-
Прохожу онлайн чекин, что такое canadian known traveller number?
-
Підкажіть,будь ласка,де шукати кризову форму?