UA to Canada CUAET
-
Я особисто: 6.08 біометрія, 12.09 запит; моя подруга : 18.08 біометрія, 7.11 запит; знайомий 30.08 біометрія, 22.09 запит.
-
Так , вам у особистий кабінет і на мейл прийде лист від IRCC. Спочатку валідація біометрії, а потім original passport request
-
Доброго вечора ! Планую зробити вклейку у Німеччині, підскажіть будь ласка , куди краще паспорт здавати , у Берлін чи Дюсельдорф ? Чи можно самому приїхати здати паспорт ? Якщо кур'єром, то наскільки це довше ? Вибачте за дурні питання, не знаю куди звернутись ще з ними(
-
Доброго вечора! Допоможіть, будь ласка, розібратися. Я вже маю вклеєну в паспорт візу CUAET. Зараз перебуваю у Норвегії. Скажіть, будь ласка, який термін на отримання work permit, що видається по прибуттю у Канаду в аеропорту. Чи є якісь обмеження по терміну, якщо летіти планую через 3 місяці (не раніше). І якщо обмеження все ж таки є, що робити, якщо не встигну його отримати? Є альтернативні варіанти і скільки часу вони займуть? Буду вдячна за інформацію.
-
Потрібно прилетіти в Канаду до кінця березня, поки так, як далі невідомо
-
А есть в Индии визовый центр, где могут вклеить канадскую визу? Или они оттуда куда-то отправят, типа Лондона (единственное что нашёл через поиск🙈)
-
Понял то есть провинция не лучшая для получения pr? Какую тогда можете посоветовать?
-
пользуйтесь Reply пожалуйста, иначе не понятно, кому и на что вы отвечаете