UA to Canada CUAET
-
Нормально, тут є люди, які надіслали 2-3 тижні тому і тишина. Розраховуйте на вклейку візи до 6 тижнів
-
Я була шокована швидкістю реагування після відправлення листа в кризову форму.
Три місяці прочекала запит на паспорт, відправила лист, через 5 хвилин прийшов запит 🙏🏻
-
ААААА вітаю! Сподіваємося на таку саму рекцію!
-
Підкажіть буль ласка, хто надсилав на вклейку до Парижу, скільки чекали на трек номер?🙏🏻
-
Такой же и у меня вопрос и какой службой доставки надежнее отправлять?
-
податься можно. могут одобрить. вклеивают сейчас в загран, sjtd в европе не выдают. для путешествия с foiless визой и так нужен был паспорт
-
Там есть ящик ?
-
Ну так,кур'єр же туди кидає листи
-
Ну я связывалась с почтой то он лично заносит на 22 этаж . Знаю в Мадриде есть ящики , а в Варшаве наверное лично заносит на рецепшен , это мое личное мнение . Вот подруга на днях понесёт лично паспорт дочери и узнаёт. Мы отправили 10.11 паспорт курьером , 14 мне написали что он доставлен на 22 этаж . Вот ждём хоть какой то смс 😵💫мама не может выехать без паспорта из Украины
-
Яку проблему ви описували? На мою дитину нiчого не приходить, не знаю як туди написати.
-
Ну може теж занесу на 22, бо буду свій паспорт подавати і заодно товаришів своїх хочу подати, бо нема вільних слотів для них, а платити за кур'єра недоцільно, якщо є можливість побути в його ролі)
-
Ну поделитесь опытом
-
Добрий день, підскажіть будь ласка, якщо я сдавала біометрію в Варшаві, пассопрт на вкейку мені також треба до Варшави відвозити/відправляти? Чи можно у Кракові?
-
Відправляєте куди бажаєте
-
Відпишусь)гадаю буде добре
-
Супер, дякую
-
Та нмзш))) Удачі.
-
Планирую отправлять почтой Турции (PTT)
-
Підкажіть, можливо є в цій групі мої колеги, працюючи у сфері фітнесу, танців та спорту. Як з роботою в Канаді? Чи потрібна додаткова сертифікація? Який рівень зарплатні? Буду рада відповідям🙏🏼
-
Підкажіть...В анкеті вказував один паспорт , на вклейку хочу передати інший . Які дії в цьому випадку потрібно зробити ?
142072/286990