UA to Canada CUAET
-
8.11 принесла, 21.11 ready for collection, но один застрял где-то
-
Всё зависит от того в какую страну будете отправлять, когда зайдёте на сайт в условия доставки у кого-то будет указана сумма за пакет а у кого-то за один паспорт
-
Доброго вечора. Ми з дружиною подали одні заявки у травні місяці але не мали змоги здати біометрію. І не з'явилися на біо. Пізніше у вересні я створив нові заявки і записався на біо. І ми отримали візу Visitor . Але тепер не пошту і в кабінет прийшло що нам одобрили другі заявки - надішліть паспорта для вклейки. Питання чи можуть виникнути пізніше з цим проблеми
-
А навіщо другу створювати? Можно ж було по першій поийти
-
Я не бачу відповіді!!!! А другу для того щоб здати біометрію, і я не знав чи вона вже дійсна. Якщо ви не маєте відповіді то прошу не писати
-
Здравствуйте)пришли приглашения на вклейку визы для взрослых , на детей ничего ( Что сейчас делать в такой ситуации ??? Подскажите пожалуйста 🥲
-
Вибачте, не хотіла вас розлютити так своїм питанням. Чому ви думаєте будуть проблеми? У вас вже є віза, думаю що інспекторам безт різниці з'явитись ви на вклейку чи ні по запиту
-
Вначале принимают документы родителей, а потом уже детей. Но вы можете отправлять документы сразу всех членов семьи. После обновления статуса родителей, вклеивают визы детям. На сколько мне известно. Можете еще уточнить.
-
Ждать Мы 4.5 месяца ждали на малого
-
Здравствуйте, как оплатить вклейку (курьерские)в Бухаресте из Болгарии в леях? Банки требуют открытия счета а это 10-15 дней.
-
Доброго дня. Підкажіть що означає цей лист?? Що можна вже забирати паспорт чи ні ??
-
Это разрешение на работу
-
Зверніться через кризис форму і опишіть ситуацію, попросіть щоб непотрібні заявки анулювали і не розглядали.
-
Дякую, а після цього листа має ще прийти якийсь лист, що паспорт вже можна забрати з візового центру ?
-
Можно
-
ждать. для тех, кто раньше отправлял паспорта детей без запроса на паспорт, специально вышло напоминание на сайте vfs, что паспорта на вклейку отправлять только вместе с запросом на паспорт
please send ONLY the passports for the family members who have received a passport request letter.
visa.vfsglobal.com/pol/en/can
-
Ещё раз спасибо. Сегодня таки пришло письмо letter of introduction WP, validity 2025/10/26. Как я понял из сообщений в этом чате, если я заеду после 31 марта то в аэропорту должны выдать WP который будет действовать как раз до 2025/10/26.?
-
Підкажіть будь ласка, збираюсь летіти з дружиною та двома дітьми до Монреаля через Париж або Лісабон. Маю вже протерміновану польську робочу візу, закінчились 90 днів безвізу. Чи не виникне якихось проблем при реєстрації. Та чи питають дозвіл на дітей в цих аеропортах
-
Визовый центр принимает электронные распечатки оплаты? Не банковские.
-
Да, принимает Квитанцию из онлайн банкинга
142939/286029