UA to Canada CUAET
-
Та в мене вона тільки і є, а як ще відправити, то і не думав. А чим же порадили краще відправити?
-
Писали, а в ответ тишина
-
С чего вдруг? Много кто почтой отправлял, быстро и удобно. Приоритетное с уведомлением о вручении.
-
Есть группа людей в телеграмме которые уже в Канаде?
-
Вот и нам почему-то они так сказали, мало ли
-
Зрозуміло. Виходить, що то та адреса, бо взагалі процес подання поштою паспорта в візовий центр в Варшаві для вклейки канадської візи, якось не описаний. Чи то я так шукав, чи його там значить і немає. Але думаю якщо більш ніхто і не відповів, то теж або я правильно написав, або просто всі в цій группі подавали в інші міста. Єдиний вихід позвонити на номер vfs global в Варшаві, там вказано тільки: 22 153 00 42 Але ще треба мати терпіння, щоб дозвонитись)) Ще одна жіночка відповіла, що відправляти але тільки не почтою польською (Poczta Polska), тому виникає ще одне питання, а якою ж службою тоді відправити? Скільки заявок вже прийнято і скільки віз поставлено в паспорт, але люди щось не дуже охотно діляться своїм досвідом. Ні щоб кожний писав розгорнуту відповідь з усіма докладними поясненнями, такі б відповіді можна було б закріпити, і все по сто раз люди би не перепитували одне й те саме. Але шкода що так не буде.
-
Доброго дня Маю питання Відкрив візу Вклеїли все ок Чи я маю можливість летіти з пересадками ? Чи потрібно тільки прямий ?
-
Добрый день, будьте добры подскажите пожалуйста, пришёл запрос на оригинал паспорта (только мне, мужу и ребенку ещё нет) каким способом лучше передать этот паспорт непосредственно явиться лично в vac центр (находится недалеко от меня) Или отправить курьером. Если явиться лично, то необходимо предварительно записаться или можно без записи приехать? Если необходимо записаться, то каким способом это сделать?