UA to Canada CUAET
-
После регистрации в vfs и входе в VFS Польши! Выбираете записаться и потом можно выбрать Варшаву итам уже можно выбрать 1 из 2 или на биометрию или на вклейку НО! записаться туда у меня не получилось. Есть только вариант отправить курьером, а Вы так не хотите. Если не решитесь отправить курьером - нужно охотиться на свободное место на запись, а сколько это займет времени - непонятно.
-
Даже велике дякую вам 🍓🍓🍓❤️❤️❤️
-
Извините, я почему-то решил, что Вы в Польше хотите подать :)
-
Я не можу стверджувати, але десь тут читала в чаті. Що якщо особиста подача у Варшаві ,то вклеюють до 7 днів...у мене так і було. Я полювала за датою на подачу три тижні. Але вони з'являються. І краще це робити з ноута чи компа. Чомусь з телефона постійно показувало, що немає дат. І коли зайшла з ноута, одразу видало вільні дати. Може співпадіння, але говорю як було в мене.
-
Скільки років?
-
-
Дорослому можна
-
Привіт всім, заносили особисто паспорти в минулу п'ятницю, сьогодні прийшов лист від VAC, що наші паспорти відправлені до офісу IRCC, це відправка в Канаду, чи по місцю VAC? І ще якщо ми вказали, що паспорти будемо забирати особисто, це означає, що з офісу VAC? Дурне питання, але ж все одно. Тобто, коли IRCC прийме рішення і вклеїть візи. то потім відправить в офіс VAC, чи це робиться на місці? Дякую.
-
Заносили в Берліні особисто. Ще ось це повідомлення прийшло тільки мені, а жінці ні, думаю, що це просто в різний час робиться і тому просто треба чекати на теж саме повідомлення для жінки.
-
Всем привет, подскажите, кто подавался с США в Канаду ? Сколько получилось по срокам ?
-
My children waited 5 months 🤦