UA to Canada CUAET
-
І запитала там же на місці, чи треба брати апойнтмент щоб потім забрати- відповідь «ні».можливо на біометрію треба брати. Але питання було у автора про вклейку візи. І саме про вклейку я і відповіла. Бо сьогодні це пройшла
-
Ну я о вклейке и говорю, люди пришли забирать паспорта, им сказали, что всё равно должны по записи. Это я к чему, что если есть возможность записаться, то лучше это сделать..
-
Тоді не знаю. Кажу ж, я зайшла без
-
Може все ж таки хтось відповість на поставлене питання, чи це такий секрет, що про нього волієте не говорити?
-
Да, не секрет- Все указано в приглашении у смс в IRCC кабинете
-
Здравствуйте. Кто может помочь советом??? Мудохаюсь пять дней , не могу зайти в свой аккаунт /страницу (не могу закончить анкету -внести сканы документов -диплом и пр ) остановился на этом этапе , а теперь через несколько дней не могу " зайти " и продолжить ! Что за херня, кто знает ???
-
☑️Паспорт ☑️Biometric instruction letter ☑️лист запис з часом та датою здачі біометрії
-
Вітаю . Може хтось підкаже з приводу досвіду проходження мед комісії в Варшаві . Читаю відгуки про клініки які є в переліку на канадському сайті .так от люди пишуть що мед огляд не визнали в Канаді та прийшлось проходити ще раз , або документ не загрузили до системи IRCCі.т.д
-
Якщо б там було вказано, то я б тут не запитувала, ви особисто маєте що додати по моєму питанню, чи просто так, вирішили "блєснуть умом "?
-
Дякую 🌹
-
Здравствуйте. Подскажите пожалуйста,у меня загранпаспорт не биометрический. Если я подамся в Польше на биометрический,у меня заберут не биометрический ? Виза вклеена в не биометрический загран, как быть? Я в Польше,но возьмут ли на борт с таким паспортом? Спасибо
-
Підкажіть як відправляти паспорт на візу.Проплатити онлайн і куди далі?
-
Если старый скажете не знаете где, то не заберут.
-
по закону украины можно иметь 2 действующих заграна
-
В Канаді у Брит.Колумбії медогляд безкоштовно. Деякі провінції вертають якісь проценти...Щасти Ваи
-
Я если они его аннулируют? В нем канадская виза вклеена.
-
Покажите скрин своего приглоса , интересно
-
Но почему то просят свой старый сдать и говорят нельзя оставить, у жены забрали, а я свой сказал потерял.
-
Не живу за принципом задоволення чиїхсь інтересів. Мені людина відповіла на моє питання, і їй я вдячна, а вам щасливо
-
почему вам говорили чушь, я не знаю и почему у жены забрали. по закону вы имеете право иметь 2 действующих заграна. иногда нужно знать закон и отстаивать свои права
Громадянин України не може мати більше двох діючих паспортів для виїзду за кордон.
dmsu.gov.ua/poslugi/dokumenti-dlya-vijzdu-za-kordon/vidacha-pasporta-gromadyanina-ukrajni-dlya-vijzdu-za-kordon.html
143460/286334