UA to Canada CUAET
-
Підскажіть будь ласка, скільки часу є на здачу паспорта на вклейку візи після отримання листа
-
Дякую
-
Взагалі вони лояльні і не чув ще що не брали на вклейку після протермінування, у мене було протерміново 10днів) Рекомендую Відень певне найшвидше працюють з рештою міст)
-
Дякую
-
Так
-
Я щось не розумію як її заповнювати на дітей.
-
sjtd перестали выдавать. нужно делать загран паспорт.
-
Супер , а это официальная информация ?
-
Та это очень низкие баллы, я думал 7 будет не достаточно :) Немного успокоили 😁
-
у вас в руках официальная информация. именно такие письма приходили
-
питання чи можна обміняти водійське в манітобі, переїхати в ванкувер і поміняти водійське на бритиш коламбіа? чи таке нереально? щоб не здавати екзамени
-
такая схема манитоба-онтарио не работает. нужно сдавать экзамен, чтобы полные права получить. в BC может быть подобные правила, читайте
-
водити машину з правами манітоби в інших провінціях заборонено чи ні? є якісь нюанси? мож хто стикався
-
временно можно. переехав в новую провинцию вы должны поменять права на местные
-
Добрый день. Кто лично подавал доки в Дюссельдорфе,когда вам пришел на почту код для отслеживания?
-
цікаво якщо поміняти права на тимчасові німецькі, чи потрібно буде здавати екзамени, вони ціняться більше чим українські😅 схємки-мутки
-
у мене так само в Берліні, це нормально. Вони будуть надсилати апдейти по пошті, загальний срок вклейки може займати до 6 тижнів
-
может вы зайдете на сайт интересующей вас провинции и почитаете процедуру обмена прав. там все будет написано
-
меня интересует практика, а не теория) нет на сайте инфы такой которой спрашиваю
-
t.me/drive_in_canada