UA to Canada CUAET
-
в смысле нет возможности?
В Польше в любом из центров ДП "Документ" оформляете себе ID-карту
-
"везде" - это где?
У Вас есть письмо официальное. Там указано. Так же есть сайт, через который делаете запись...там тоже всё указано.
Ну и поиск по чату исправно работает)
-
Здравствуйте Сама сдала паспорт, сама буду забирать в Стамбуле, там же и био сдавала. Пришло письмо об оплате курьера которого не заказывала. Кто знает, это сбой в системе или нужно оплатить? В запросе ранее по тел они говорили что курьера оплачивать не надо если лично сдаешь/забираешь паспорт
-
Доброго дня, брати та сестри. Підскажіть, в Німеччині як довго розгляд анкети ? Через скільки одобрення ?
-
Там прикол в тому, що треба вказати на конверті, чи в самій заявці, документі на передачу паспортних даних, що забирати будете самі. Ми писали на документі під підписом, No delivery required. І це нам сказала людина, яка брала паспорти, бо він спитав, чи нам треба доставка, типу, якщо ти цього не пишеш, то доставка буде автоматично.
-
А мені ніякої форми не дали заповнювати, я сама принесла концепт форму і 3 рази запитала чи треба її заповнити на що мені сказали ні. З документів дали тільки якийсь чек і все. В мене теж запитали про доставку і я сказала що ні. Але якщо чесно то весь персонал був турецький, ні бе ме по-англійські, я було в шоці.
-
Доброго времени суток, вопрос - письмо пришло в личном кабинете и я так понимаю что если приехать после 31.03.2023 то только при наличии его дадут WP? И если да то на какой срок - как указано в письме или с момента въезда в Канаду или не известно дадут ли?
-
Ось, на консент формі, яку ви заповнюєте. І ми ще приносили лист на запит паспортів. Там теж порадили написати. Бо зазвичай кур'єром відправляють і це стандартна опція. Якщо відмовляєшся, то треба про це попередити. Ми здавали в Берліні