UA to Canada CUAET
-
Там прикол в тому, що треба вказати на конверті, чи в самій заявці, документі на передачу паспортних даних, що забирати будете самі. Ми писали на документі під підписом, No delivery required. І це нам сказала людина, яка брала паспорти, бо він спитав, чи нам треба доставка, типу, якщо ти цього не пишеш, то доставка буде автоматично.
-
А мені ніякої форми не дали заповнювати, я сама принесла концепт форму і 3 рази запитала чи треба її заповнити на що мені сказали ні. З документів дали тільки якийсь чек і все. В мене теж запитали про доставку і я сказала що ні. Але якщо чесно то весь персонал був турецький, ні бе ме по-англійські, я було в шоці.
-
Доброго времени суток, вопрос - письмо пришло в личном кабинете и я так понимаю что если приехать после 31.03.2023 то только при наличии его дадут WP? И если да то на какой срок - как указано в письме или с момента въезда в Канаду или не известно дадут ли?
-
Ось, на консент формі, яку ви заповнюєте. І ми ще приносили лист на запит паспортів. Там теж порадили написати. Бо зазвичай кур'єром відправляють і це стандартна опція. Якщо відмовляєшся, то треба про це попередити. Ми здавали в Берліні
-
Все верно. В письме указана дата, до которой оно действительно. Обычно дают на три года с момента выдачи
-
у меня в письме срок Letter of Introduction validity - 2025/09/20 и если прилечу в Канаду допустим в июне 2023 то срок будет WP до 09.2025?
-
Скажите пожалуйста если нам прийшло одобрение на визу,а детям нет.что делать ждать пока детям прийдет?
-
Повторяю - в письме указана дата, до которой оно действительно - дата, до которой по нему можно получить WP. Обычно WP дают на три года С МОМЕНТА ВЫДАЧИ WP
-
Вы имеете ввиду что с момента прилета в Канаду выдадут WP на 3 года, я правильно поняла?
-
Там тільки перша частина заповнюється, тобто не треба заповнювати весь документ.
-
Ну, коли заповнюєте профіль і той самий лист з біометрією і так далі, там всюди заповнюється поточна адреса. Я не знаю як це працює. Нас попросили письмово підтвердити, що доставка непотрібна і що ми самі прийдемо за паспортами
-
На сьогоднішній день інформація, що ворк перміт будуть давати до 31.03.2023. А там може щось зміниться....
-
Можно ссылку на эту информацию в официальных источниках?
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/settlement/welcome-canada/find-job.html
-
Так - и где именно там написано, что их выдают до 31.03? Там сказано, цитирую, «вы можете подать заявку»
-
Уважаемые знатоки внимание вопрос
- DOB это дата рождения же, верно?
- Через сколько времени после подачи паспорта заработает трек айди , пишет запись не найдена