UA to Canada CUAET
-
Там тільки перша частина заповнюється, тобто не треба заповнювати весь документ.
-
Ну, коли заповнюєте профіль і той самий лист з біометрією і так далі, там всюди заповнюється поточна адреса. Я не знаю як це працює. Нас попросили письмово підтвердити, що доставка непотрібна і що ми самі прийдемо за паспортами
-
На сьогоднішній день інформація, що ворк перміт будуть давати до 31.03.2023. А там може щось зміниться....
-
Можно ссылку на эту информацию в официальных источниках?
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/settlement/welcome-canada/find-job.html
-
Так - и где именно там написано, что их выдают до 31.03? Там сказано, цитирую, «вы можете подать заявку»
-
Уважаемые знатоки внимание вопрос
- DOB это дата рождения же, верно?
- Через сколько времени после подачи паспорта заработает трек айди , пишет запись не найдена
-
В мене так весь час писало. По треку не знаходило інформації. Інформація приходила натомість від vfs на пошту, в тому числі і про те, що паспорти можна забирати.
-
А здавали на вкл.візи без попереднього запису, живою чергою?
-
Трек номер пробовали в ручную вводить а не копировать ? Если копировать и вставлять у меня не получалось отследить
-
Так, здавали в Берліні без запису. Просто приходите з конвертами і документами і пакуєте це в конверти. Офісу IRCC в Німеччині немає тому VAC відправляє паспорти в Відень.
-
Доброго дня! Прошу допомоги! Підкажіть будь ласка, може в когось була така сама ситуація? Подала анкети на всю родину. Сину - 13 років, але в лютому виповниться 14. Зараз на біометрію не прийшло запрошення ( до 14 років), але може бути таке, що коли будемо отримувати візу, то вже буде 14. Як бути у цьому випадку? якщо поїдемо до Канади пізніше, без біометрії - це на щось впливатиме? Дякую наперед. Ще хотіла б запитати, може хтось знає як зловити чергу на біометрію у Львові? Може в якісь особливі години викидають вільні віконця? Дякую!
-
Добрый день, подскажите как лучше сделать, паспорт загран заканчивается в январе 23 года, прислали приглашение на вклейку визы, как быть когда закончится действие паспорта? По идее я должен буду покинуть канаду до того как закончится действие паспорта?
-
Це я хочу відвезти сама до Лондону на вкл.візи , а інфу неможу знайти( чи можна без запису, чи ні..) Дякую вам!
-
- Сину не потрібна здача біометріі до виповнення йому 18 років.
- Постійно моніторивши дати та окремо написати їм листа на мейл з проханням записати на здачу біометріі.
-
Добрый день! Подскажите пожалуйста, Паспорт нужно отправить в течении месяца с момента получения письма или четких сроков нет?
-
Я написала " вроде" а не утверждала. Видимо кому-то были отказы, может люди спихнули на CUAET