UA to Canada CUAET
-
Добрий день, зараз у Варшаві місця на здачу біометрії вільні до 8 грудня. Ще є шанс, до докинуть? Чи на цей місяць це вже все?
-
податкові органи Канади можуть згодом сказати, що це кошти, зароблені на території Канади, деклараціїї не було типу і я викручуватись? доведеться платити податки
-
Здравствуйте группа у меня такой вопрос мы подали все документы на куэт сдали отпечатки и моей жене пришли запрос для дополнительных документы свидетельство о браке мы отправили без перевода так как там было всего две рамки запроса документов паспорт и свидетельство а перевод некуда было загружать и отправил будут ли с этим проблемы что делать
-
В знаннях
-
якщо я правильно розумію, то іх потрібно декларувати (щоб згодом скористатись легально)
-
Какое гражданство жены?
-
Як я зрозумів, декларація, то не є проблема на стороні Канади: сказав що в тебе стільки коштів і пішов, а от в Україні треба тільки довідка про зняття коштів з рахунку, при чому є обмеження як на зняття, так і на зарахування. Тому питання в тому, хто як практично вирішував цей квест
-
Це питання до української митниці скоріше за все
-
Привет всем а когда анкеты на детей заполняли в рамках групповой заявки заполняли ли и прикладывали какую то форму Representative form imm5476? Вроде на сайте ircc говорится про это но сама заявка на ребёнка не требовала этого.
-
Здравствуйте все. Подскажите. Если создавать новую заявку, создать новый логин на сайте IRCC, то надо ли писать, чтобы старую отменили анкету? Помогите пожалуйста