UA to Canada CUAET
-
Ну и готовьтесь к тому, что можете потерять статус временной защиты после того, как будет вклеена виза канадская
-
Він в Україні і ніяк не виїде Я переживаю за те що офіцери не зрозуміють,що я одиначка І будуть вимагати дозвіл А такої людини як в свідоцтві не існує) Чоловіку взагалі візу не відкривали Я переживаю що дитині не погодять Не зрозуміють ситуацію
-
Всім привіт) Чи діють в Галіфаксі в готелі житло на 2 тижні ,так як в Альберті і в інших провінціях ?
-
Не будуть вимагати, бо батько не визнав дитини. Офіційно дитина не має батька взагалі
-
Ну вот буквально сегодня узнавали друзья, которые в Германии, то там не аннулируется, если только пластик есть, который на 3 года выдавался.
А в Польше уже очень многим аннулировали песель укр. , выплаты и всё остальное.
Ну и да, к слову, я ведь написала «можете» 😉
-
У мене теж. Візу отримала.
-
Нет, никого не развернут независимо от наличия или отсутствия денег
-
вы платите налоги. все суммы указываются брутто касаемо зарплат
-
Друзья, я могу лично привезти паспорт на вклейку визы в Вену? А так же лично приехать за ним? Большое спасибо за ответ 🙂
-
Ох надіюсь офіцери це зрозуміють Бо прочитала історію,що батько позбавлений прав мати прикріпила рішення суду,а офіцери запит на дозвіл прислали Ось і почала панікувати
-
Але ж з ваших слів там записують тільки ім'я, навіть фамілії нема, ніяких даних. Це уявна людина)
-
Большое спасибо за ответ, но тут где то писали, что надо по предварительной записи и на сдачу на вклейку и забрать. Так как в таком случае? 😐