UA to Canada CUAET
-
24.11 був лист що передано кур'єру, 29.11 знайшла паспорт у поштовій скрині. У подруги теж відправлено 24.11, і 29.11 вранці кур'єр dpd надіслав повідомлення коли буде доручено і можливість зміни часу і способу доставки. Їхали з Варшави у Щецин. Відправляли паспорти на вклейку в візовий одночасно, оплачували доставку так само. Її паспорт повністю відстежувався, а мій ні.
-
Дякую, знайомі відправили 24.10, немає жодних листів від vfs і до сих пір не має паспортів, а їхній знайомий вислав 7.10 теж не відстежувався і ось тільки отримав. Мені стали приходити листи на пошту від vfs коли задзвонила до них після підтвердження від ircc, вони дали трек номери по всім справам. А мені зараз потрібен паспорт і мені цікаво чи швидко висилають тим у кого відстежується, чи краще вже поїхати самій забрати, шкода грошей за кур'єра тільки🤔
-
Мені прийшов лист з vfs що паспорт передано з консульства до vac
-
Я відправляла на вклейку 11.10., теж було глухо два тижні і я почала їм дзвонити реально щотижня і контролювати де мій паспорт. Після вклейки, з Лондона паспорт їхав у Варшаву 2,5тижні. На пошту так нічого і не приходило, окрім листа про передачу кур'єру.
-
Ви самі відправляли паспорт? Чи через агентство?
-
Здавав у Львові. Головне в день запису. Прийдіть на годину раніше. Або ж якщо багато вільного часу вранці прийдіть десь в 09:00 - 10:00. Є велика ймовірність що пройдете зразу вдвох
-
Я у Польщі. Відправляла звичайною поштою Poczta Polska, лист priorytetowy polecony 18,80зл, зворотню доставку оплачувала у них же.
-
Дякую. Але тут складніше. Треба з України відправляти.
-
Значить що навіть якщо знаходишся в Польщі то вони можуть відправити в будь-який ircc офіс, не тільки в варшавський, дякую, тепер зрозуміла чого так довго йшли документи до консульства, буду тепер орієнтуватися на термін в 2-3 тиждні 👍🙏
-
Не переживайте. Приїдете і скажете що у вас запис на дев'яту. І вдвох зайдете.
-
У нас браку 2 месяца, так что мы на всякий случай прикрепляли скрины из инстаграма с совместными фотографиями за все года вместе