UA to Canada CUAET
-
я не могу сказать, какие именно проблемы у вас будут, но вас везде идентифицируют именно по комбинации ФИО+дата рождения, поэтому в ваших интересах исправить эту ошибку как можно быстрее
-
Підкажіть будь ласка для того, щоб в перспективі отримати pr, водійські права, які документи треба взяти з собою у Канаду і відповідно які треба перекласти? Цікавить особливо останнім часом додаток до диплому вже з перекладом на англійську. Чи треба всеодно його перекладати?
-
дякую за відповідь. вже заповнив crisis form сподіваюсь вона розповсюджується і на програму cuaet
-
- пункт два правил чата;
- какое отношение это имеет к CUAET?
-
t.me/UAtoCanada/173571
приложение к диплому нужно переводить вместе с дипломом
права - зависит от провинции. для Онтарио понадобится справка о водительском стаже, например, для большинства остальных ничего не нужно
-
Ні, ми так зробили і прийшло повідомлення, яку залишити, але ми написали в кризис форму, що допустили помилку у прізвищі. Віза вже вклеєна але розглядали найдовше зі всіх наших знайомих. Раджу написати зараз в кризис і вони виправлять помилку ,на протязі 14 днів прийде повідомлення. Успіхів вам
-
я не сомневаюсь, что можно расклеить бумажные объявления по всем подъездам, к месту и не к месту, но не в нашем чате, пожалуйста. вместе со сдачей квартиры
-
Підкажіть будь ласка,чи траплялась в когось така ситуація: Після отримання візи в Канаду, і маючи при цьому песель укр в Польщі, ви виїхали на 10 днів до України, а потім повертаючись до Польщі вас не пропустили або потім зняли песель Укр з вас? Що робити в цьому випадку?
-
Я когда оплачивала обратную доставку было написано название компании.
-
Як можна дитині візу поставити без реквесту,куда їхати чі посилати? Хто може підказати,мені хочяб дитині дали.