UA to Canada CUAET
-
Тобто зараз вже неможливо відправити запит онлайн?
-
Хорошо, спасибо, ещё не в Канаде Просто не можем найти в личном кабинете, как заново заполнить форму на визу
-
Звичайно, вони приймають листи із простроченими датами )
-
На вклейку ні
-
Дякую вам)))
-
дякую 💖
-
Да там сбои и ошибки многим выдаёт, не обращайте внимание
-
Добрий вечір. Підкажіть, будьласка . Які документи треба мати українцю щоб перебувати у Франції два дні. Крім шенгенської візи щось іще потрібно? Медична страховка наприклад, чи потрібна? Чи тест на Ковід? Лечу до Монреалю через Францiю
-
Підкажіть, будь ласка-особисто вже неможливо подати паспорт на вклейку У Варшаві?
-
Можна, я подавала 28го
-
Как узнать reference number?
-
У друзів також appointment на 1.12 є А далі навіть запису не має - не уважно прочитала , та зробила бабусям passportcollection Завтра буду дзвонити на гарячу лінію з’ясовувати що і як робити тепер
-
В аппоинтмент детаилс в письме после того как вы заборонили запись
-
Я отправлял почтой, не бронировал запись нигде
-
Вітаю! Прошу написати в приватні повідомлення людей, хто вже летів з дітьми, але діти не мають власних паспортів, а тільки вписані в паспорт дорослого. Може є авіакомпанії, які краще оминати?
-
Вам на електронну пошту приходило підтвердження там і цей номер
-
Словил личную подачу на 12 декабря вчера, светилось всё зелёным с 12 по 30ое видимо повезло мне, что зашёл когда добавили
-
📢📢📢
🚨🚨🚨
По прильоті в Канаду потрібно обов'язково бути 2 тижні на карантині ? (Не робив вакцину) Дякую за відповідь
-
Доброго вечора) Підскажіть, при записі на біометрію, скільки треба вводити заявників? Якщо я буду їхати одна, а по факту робила заявку сімейну і там було 3 людини
-
С 1 октября отменили ограничения, в частности обязательное заполнение arrive can Но учтите на будущее, что некоторые работодатели там могут у вас запросить быть вакцинированным
145511/287194