Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. UA to Canada CUAET

UA to Canada CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
288.2k Posts 24.4k Posters 550.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t133186736T Offline
    t133186736T Offline
    Konstantin Fedorov
    wrote on last edited by
    так же, как и для любой другой страны - открываете закрепленное сообщение, находите ссылку "где сдать биометрию", выбираете нужную страну, находите все варианты
    1 Reply Last reply
    0
  • t5414290301T Offline
    t5414290301T Offline
    Daniel
    wrote on last edited by
    В приложении банка в разделе "Transfer Funds"
    1 Reply Last reply
    0
  • t1603381754T Offline
    t1603381754T Offline
    Paweł Paszczenko
    wrote on last edited by
    В принципе верно. Просто хочу заранее прикинуть, куда ей ехать. Запрос еще не пришел
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    maks_yuzkiv
    wrote on last edited by
    Там не відображається моя кредитка,можливо тому що мені ще не прийшов statement?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Толяша
    wrote on last edited by
    В ростове биометрию сдавал недавно
    1 Reply Last reply
    0
  • t1603381754T Offline
    t1603381754T Offline
    Paweł Paszczenko
    wrote on last edited by
    А визу там можно вклеить?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Толяша
    wrote on last edited by
    Ну да, я отправил сдеком на вклейку, жду пока доедет до Ростова паспорт, но они по-моему отправляют своим курьером в Москву, если не ошибаюсь
    1 Reply Last reply
    0
  • t1603381754T Offline
    t1603381754T Offline
    Paweł Paszczenko
    wrote on last edited by
    Окей спасибо
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Дзвінка Шевчук🦊
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка Чи можуть виникнути якісь проблеми при перельотах (італія та португалія )якщо закінчився безвіз Подавались на італійські документи ,процес був запущений ,але забрали документи і відмовились коли отримали візи Чи стикався хтось з подімними проблемами?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    OR
    wrote on last edited by
    Вам ні в аеропорту надалі Ворк Перміт?.
    1 Reply Last reply
    0
  • t458875907T Offline
    t458875907T Offline
    Marina Balaka
    wrote on last edited by
    Підкажіть, будь ласка. Чи хтось здавав паспорти на вклейку в Лондоні? Потрібна надсилати поштою чи їхати самим?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1262686416T Offline
    t1262686416T Offline
    Інна Хромих
    wrote on last edited by
    Можна почтою, можна здати самій)
    1 Reply Last reply
    0
  • t5463700652T Offline
    t5463700652T Offline
    Vadim
    wrote on last edited by
    Ні , мені прислали на мою електронну пошту це була різниця у 3 місяці між листом на вклейку візи в паспорт
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    OR
    wrote on last edited by
    Цікаво, мені прислали робити Ворк Перміт у аеропорту. Ну, ще два дні і полет, тому будемо вже там робити все. Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andriy Boyko
    wrote on last edited by
    На foil less подавал?
    1 Reply Last reply
    0
  • t395649925T Offline
    t395649925T Offline
    Denis🇺🇦 Papreek
    wrote on last edited by
    🍁Ми прилітаємо у Монктон. Будь ласка допоможіть нам. 🍁Всім привіт, Моє ім’я Денис, мені 31 рік і я шукаю допомоги в Монктоні. Я з дружиною Юлією (29 років) та нашим сином Михайло (7 років), ми вирішила переїхати з України (Херсон) в Канаду (CUAET) для спокійного життя. Ми приїжджаємо в Монктон 10.12. Ми будемо вдячні за БУДЬ-ЯКУ допомогу та інформацію про: 🍁 Прихистити нас трьох 👨‍👩‍👦 на перший час, поки ми знайдемо інший варіант. Розглядаємо як безкоштовні, так і платні варіанти. 🍁 Зустріти нас в аеропорту (наш рейс прилітає 10.12 (субота) о 13:40). 🍁 Показати нам трохи місто, познайомити з громадським транспортом та основними місцями, особливо школами. 🍁 Підсказати де і як оформляти необхідні документи. Ми чудово розуміємо, що держава фінансово не підтримує людей, які надають притулок Українцям. Тому ми обов’язково та одразу домовимося про тривалість нашого перебування у цих людей. Ми адекватні та товариські люди. Якщо щось зміниться, чи господарі попросять шукати інше житло, то ми одразу будемо переїжджати на інше житло. Ми будемо шукати декілька варіантів за здалегіть. Ми пристойні люди, і в жодному разі не сідатимемо на шию господарям. У всіх життєвих ситуаціях ми поводимося пристойно. Якщо ще видають одноразову допомогу, і ми її отримаємо, ми плануємо відразу переїжджати на самостійне житло, шукати, звичайно, будемо його заздалегідь. Попередню роботу я вже знайшов, але мені відповіли, що я маю перебувати в Канаді, оформити всі необхідні документи для перебування в Канаді, і прийти на співбесіду особисто для остаточного підтвердження. Ми чудово розуміємо, що в Канаді нам ніхто нічого не винен, і міграція це не туристична прогулянка. Ми переглянули безліч сайтів з підтримкою житла, написали в кожне розміщене оголошення в Монктоні та окрузі, яке нам підходить, і продовжуємо далі моніторити та шукати. За своє життя я побував в половині країн Європи, але чесно кажучи, переїжджати на інший кінець світу ДУЖЕ СТРАШНО. У той же час, Канада така привітлива та підтримуюча. Ми поважаємо працю волонтерів і дуже цінуємо те, що ви робите для українців та України! Ми віримо , що знайдемо нових друзів та своє місце у вашому суспільстві! Ми сподіваємося, що у вас є інформація, яка нам допоможе. Чекатимемо відповіді від Вас. 🇺🇦🇨🇦 🍁Дякую, що приділили нам час!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Светлана Савченко
    wrote on last edited by
    Можу тільки Так допомогти www.redcross.ca/crc/documents/Welcome-Package_FULL_UK.pdf www.prymachok.com/rabota-v-kanade-dlya-ukraintsev/ Ви в курсі, що ВП Треба отримати в ПЕРШОМУ аеропорті Канади? Щасти Вам.
    1 Reply Last reply
    0
  • t395649925T Offline
    t395649925T Offline
    Denis🇺🇦 Papreek
    wrote on last edited by
    Дякую Вам. Ми використовуємо всю доступну інформацію. Обов’язково перевіремо і цю.
    1 Reply Last reply
    0
  • t985834506T Offline
    t985834506T Offline
    Corrado
    wrote on last edited by
    Підскажіть В кого викидало таку помилку при оформленні допомоги на дитину 1500 кан. Дол. Як вирішити цю проблему?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Іван
    wrote on last edited by
    Хтось вклєював візу в Канаді, якщо прилетів по фойл лес? Скажіть як ви довго чекали на реквест після реєстрації на Gckey?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags