UA to Canada CUAET
-
Через електронну пошту
-
указать другой документ. пропустить пунк не получится. новый загран всегда можно дослать через кризис форму к анкете и потом его на вклейку отправить. поиск по чату. сотки раз это обсуждали
-
Подскажите,если водительские старого образца лучше в Польше сразу поменять или можно в Канаде?Есть ли разница где это делать?Можно в личку
-
Залежить від того, наскільки старого взірця. У мене права були десь від 2006 року, папірець заламінований, але ім'я дубльоване английською. Поміняли без проблем. Нова Шотландія. Польскі права просто так не міняють, потрібно тест здавати.
-
Привіт хто чекав більше 2 тижнів смс на те що віза вже вклеєна ?
-
Чекаю вже третій тиждень, повідомлення ще немає
-
Нам теж немає а людям які подавали разом з нами є вже тиждень тому
-
уже месяц прошел. Ждем. В пятницу был в Кишиневе в визовм центре, сказали, что паспорт еще в Бухаресте
-
Я віддала паспорт в Кишинів 07.10 і сьогодні прийшла смс , що віза вклеєна, так довго може бути через те, що вони ще відправляли в Румунію. 15.11 відправили з Молдови і 05.12 він повернувся в Молдову вклеєний
-
Вітаю. Підкажіть, будь ласка, чи хтось подавав запит на foil-less останнім часом та чи ви отримали цю візу? В іншому чаті написали, що foil-less вже не надсилають. А я після того, як отримала passport request відправила запит на foil-less десь в середині листопада, наскільки мені відомо можна вклеїти візу до закордонного паспорту протягом 6 місяців з foil-less візою, так і планувала зробити, тому що зараз не дуже зручно відправляти паспорт для вклейки, чи можливо це все зараз зробити, чи є вже якісь зміни стосовно foil-less? Дуже дякую за відповідь заздалегідь
-
У нас Берлин
-
Чи можна спочатку поїхати самому в Канаду, а згодом забрати сім'ю ?
-
в канаду может ехать тот, у кого есть виза, пока эта виза действительна, или у кого безвиз с канадой. когда угодно
-
Всi члени сім'ї також повинні подати документи на програму поки вона діє. Отримати вiзу, а переїхати в будь-який час поки діє віза
-
Добрый день! В течении какого времени нужно отправить паспорт на вклейку ? Месяц или уже отменили это ?
-
30 дней
-
Здравствуйте. Можно поменять наличные евро на канадские доллары? Есть комиссия?
-
что делать если сразу не оплатил курьера обратно, а теперь не можешь поехать забрать паспорт с визой?
-
Привет, для удобного перемещения на трамваях и автобусах по Польше, скачай приложение (или можно онлайн) называется jakdojade. В нем можно расписания смотреть, а так же как доехать от одной точки города к другой. Так де сразу в приложении можно покупать билеты на проезд.
-
спасибо, приму к сведенью)
16 Jan 2023, 06:08
146865/287108
5 minutes ago